Infinite Loop

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
De hoofdzetel van Apple Inc. heeft "1 Infinite Loop" als adres.

Infinite Loop is een straat in Cupertino, in de Amerikaanse staat Californië. De straat dankt haar bekendheid aan het feit dat het technologiebedrijf Apple Inc. er haar hoofdzetel, de zogenaamde Apple Campus, heeft. De straat is vernoemd naar de oneindige lus, een concept uit het programmeren.

Beschrijving[bewerken]

Infinite Loop vormt een lus rond de Apple-bedrijfscampus. In het westen, recht tegenover de hoofdingang, verbindt een korte, rechte straat Infinite Loop met de N de Anza Boulevard. In het zuiden is er aansluiting met de Mariani Avenue. Direct ten noorden van de campus loopt de Interstate 280 of de Junipero Serra Freeway, maar daar sluit Infinite Loop niet rechtstreeks op aan. Langs de buitenkant van de lus wordt Infinite Loop aan alle kanten omgeven door parkeerterrein.

De gebouwen van Apple bevinden zich dus in de lus. De huisnummers lopen van 1 tot en met 6. Het hoofdgebouw heeft "1 Infinite Loop" als adres. Verschillende andere gebouwen van Apple bevinden zich in de buurt, maar liggen niet aan Infinite Loop zelf en hebben dus andere adressen.