Lars Carree

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Lars Carree
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Volledige naam Lars Carree
Functie Wethouder gemeente Zandvoort
Sinds 21 juni 2022
Partij VVD
Portaal  Portaalicoon   Politiek

Lars Carree (Gouda, 10 december 1982) is een Nederlandse auteur en VVD-bestuurder en sinds juni 2022 wethouder in de gemeente Zandvoort.

Carree heeft via de mavo op het Coornhert Lyceum in Haarlem, MBO, HBO uiteindelijk zijn Master of Laws behaald. Carree is werkzaam geweest binnen het domein van openbare orde & veiligheid en gezondheidszorg alvorens hij in juni 2022 wethouder werd. Als wethouder heeft hij de portefeuilles Toerisme & Economie, Jeugd, Onderwijs & Sport, Duurzaamheid & Natuur en Publieke Gezondheidszorg.

Op 26 maart 2024 heeft Carree als wethouder door de gemeenteraad van Zandvoort de 'Toeristische visie 2040' laten vaststellen.

In 2021 heeft Carree het boek 'Tussen hoop en dood' uitgebracht. In dit boek vertelt Carree persoonlijke en op een levendige wijze alles over zijn ervaringen, dagelijkse valkuilen en liefde voor het vak gedurende de coronacrisis.