Lijst van afleveringen van Charmed

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Charmed

Dit is een lijst van afleveringen van Charmed, een Amerikaanse reeks over de zusjes Halliwell, moderne heksen.

Overzicht[bewerken]

Seizoen Aantal afleveringen Uitgezonden Verschijningsdatum dvd
1 22 7 oktober 1998 – 26 mei 1999 6 juni 2005
2 22 30 september 1999 – 18 mei 2000 1 augustus 2005
3 22 5 oktober 2000 – 17 mei 2001 3 oktober 2005
4 22 4 oktober 2001 – 16 mei 2002 21 november 2005
5 23 22 september 2002 – 11 mei 2003 6 maart 2006
6 23 28 september 2003 – 16 mei 2004 3 april 2006
7 22 12 september 2004 – 22 mei 2005 5 juni 2006
8 22 25 september 2005 – 21 mei 2006 20 april 2007

Seizoen 1: 1998-1999[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
1 1 Something Wicca This Way Comes John T. Kretchmer Constance M. Burge 7 oktober 1998
Herenigd in het Victoriaans landhuis waar ze opgegroeid zijn, ontdekken de zussen Prue, Piper en Phoebe Halliwell dat ze heksen zijn wanneer Phoebe een spreuk opleest uit het Boek der Schaduwen. Hun nieuwe krachten moeten echter een geheim blijven, terwijl inspecteur Andy Trudeau, de ex-vriend van Prue, een seriemoordenaar zoekt wiens slachtoffers allemaal heksen lijken te zijn.
2 2 I've Got You Under My Skin John T. Kretchmer Brad Kern 14 oktober 1998
Terwijl ook Piper en Prue wennen aan hun nieuwe magische krachten, kan Phoebe het niet laten om een blik in de toekomst te werpen. Bovendien ontmoet ze een fotograaf, die een demoon blijkt te zien die zich voedt met de jeugd van jonge vrouwen om zelf jong te blijven.
3 3 Thank You for Not Morphing Ellen Pressman Chris Levinson & Zack Estrin 21 oktober 1998
De zusjes krijgen een bezoek van hun vervreemde vader Victor, maar Prue kan hem niet vergeven. Victor wil zijn dochters beschermen tegen de gevaren die hun krachten met zich meebrengen en probeert hun Boek der Schaduwen te stelen. Hierdoor lijkt het echter alsof hij samenwerkt met de nieuwe buren, gedaanteverwisselaars, die ook het Boek proberen te stelen.
4 4 Dead Man Dating Richard Compton Javier Grillo-Marxuach 28 oktober 1998
De geest van Mark Chao vraagt de zusjes om hulp: zijn vermoorde lichaam moet begraven worden voor een oude Chinese geest, Yama, zijn ziel kan claimen. Ook hoopt hij dat ze hem kunnen helpen om zijn moordenaar, een gangster die zijn eigen dood in scène wou zetten om aan de politie te ontsnappen, kunnen strikken. Phoebe gaat aan de slag als helderziende in een hotel en moet een sceptische man ervan overtuigen dat haar visioen over een naderend auto-ongeluk echt klopt.
5 5 Dream Sorcerer Nick Marck Constance M. Burge 4 november 1998
Prues slaap wordt verstoord door rare dromen waar ze gestalkt worden door een man in een rolstoel. Deze man blijkt vrouwen te vermoorden in hun dromen wanneer ze hem afwijzen omwille van zijn handicap. Ondertussen voert Phoebe een spreuk uit om perfecte mannen te vinden voor haar en Piper, maar de spreuk werkt iets te goed, waardoor de mannen opdringerig worden.
6 6 The Wedding from Hell Richard Ginty Greg Elliot & Michael Perricone 11 november 1998
Alison Michaels, die op het punt staat te trouwen, wordt plaats aan de kant geschoven door haar verloofde en zijn familie, en vervangen door Jade D'Mon. Via Pipers cateringbedrijf komen de zussen erachter dat Jade een demonische deal heeft gesloten met de moeder van de bruidegom. De zussen en Alison moeten samenwerken om de bruiloft te stoppen en te voorkomen dat Jade haar plan om nakomelingen te verwekken kan uitvoeren.
7 7 The Fourth Sister Gilbert Adler Edithe Swensen 18 november 1998
Een jonge heks genaamd Aviva wordt bevriend met Phoebe in de hoop om bij de zussen te kunnen horen, maar zonder haar medeweten is ze een pion in het plan van de kwade tovenares Kali. Prue is achterdochtig tegenover Aviva en vermoedt dat er meer aan de hand is, maar Phoebe stelt zich beschermend op.
8 8 The Truth Is Out There... And It Hurts James A Contner Zack Estrin & Chris Levinson 25 november 1998
Phoebe krijgt een visioen van een heksenmeester die verschillende personen vermoordt. Al snel blijkt hij uit de toekomst te komen, in de hoop om alle personen te doden die in zijn toekomst geleid hebben tot de ontwikkeling van een vaccin tegen heksenmeesters. Prue spreekt een waarheidsspreuk uit over Andy om te ontdekken hoe hij op haar geheim zou reageren.
9 9 The Witch Is Back Richard Denault Sheryl J. Anderson 16 december 1998
Matthew Tate, een heksenmeester die vervloekt werd door Melinda Warren, de voorouder van de zussen, wordt per ongeluk bevrijd uit een medaillon door Prue. Matthew wil wraak nemen op Melinda door al haar afstammelingen uit te roeien, waardoor de zussen Melinda moeten oproepen voor hulp. Prues bazen, Rex en Hannah, blijken er een geheime identiteit op na te houden.
10 10 Wicca Envy Mel Damski Brad Kern & Sheryl J. Anderson 13 januari 1999
Rex gebruikt zijn krachten om Prue een tiara te laten stelen, en er zo voor te zorgen dat ze in de gevangenis belandt. Zo wil hij de zussen chanteren om hun krachten aan hem te geven. De zussen proberen een ontsnappingspoging te organiseren. Ook Leo, de klusjesman van het landhuis, blijkt over magische krachten te beschikken.
11 11 Feats of Clay Kevin Inch Michael Perricone, Greg Elliot, Chris Levinson & Zack Estrin 20 januari 1999
Clay, de ex van Phoebe uit New York, komt naar San Francisco met een mysterieuze Egyptische urne. Hij wil dat Prue deze urne verkoopt op een veiling op haar werk. Prue ontdekt echter al snel dat de urne vervloekt is en al vele slachtoffers gemaakt heeft.
12 12 The Wendigo James L. Conway Edithe Swensen 3 februari 1999
Piper wordt aangevallen door een wreed weerwolf-achtig beest, dat later een Wendigo blijkt te zijn. Piper wordt gered door Billy, wiens verloofde gedood is door het beest en nu op wraak uit is. Ook de politie gaat op zoek naar het beest, en krijgt assistentie van Ashley Fallon, een FBI-agente die al enige tijd op zoek is naar de Wendigo.
13 13 From Fear to Eternity Les Sheldon Tony Blake & Paul Jackson 10 februari 1999
Barbas, de demoon van angst, probeert op vrijdag de 13e 13 heksen zich dood te laten schrikken. Hiervoor gebruikt hij zijn krachten om de grootste angsten van zijn slachtoffers tot leven te wekken. Al snel richt hij zijn pijlen op de Charmed Ones.
14 14 Secrets and Guys James A. Contner Constance M. Burge & Sheryl J. Anderson 17 februari 1999
Prue krijgt een magische hulpkreet van jonge heks genaamd Max, die gedwongen wordt door twee dieven om een bank te beroven met zijn krachten. De vader van Max probeert te helpen te helpen, maar wordt neergeschoten. Ondertussen ontdekt Phoebe dat Leo krachten heeft en een Whitelighter is, een beschermengel voor heksen, en dat zijn liefde voor Piper tegen de regels van zijn bazen, de Elders, is.
15 15 Is There a Woogy in the House? John T. Kretchmer Zack Estrin & Chris Levinson 24 februari 1999
Phoebe wordt bezeten door de "Woogyman", die haar tegen haar zussen opzet en het huis tegen Prue en Piper keert. Wanneer er onschuldigen mee bemoeid geraken, moeten Prue en Piper hun best doen om terug in hun huis te raken om Phoebe te redden en de Woogyman te verslaan.
16 16 Which Prue Is It, Anyway? John Behring Javier Grillo-Marxuach 3 maart 1999
Wanneer Phoebe een visioen heeft waarin Prue doodgestoken wordt, blijkt een Oorlogsmeester genaamd Gabriel er op uit te zijn om Prue te vermoorden, zoals hij een oudtante van de zusjes vermoord heeft. Om zich te beschermen spreekt Prue een spreuk uit om haar krachten te verdrievoudigen, maar als resultaat krijgt ze twee klonen van zichzelf.
17 17 That '70s Episode Richard Denault Sheryl J. Anderson 7 april 1999
Een krachtige heksenmeester duikt op en beweert een pact te hebben gemaakt met de moeder van de meisjes, waarbij hij haar leven zou sparen in ruil voor de krachten van de zussen. De zussen vluchten naar de jaren '70 en proberen te voorkomen dat hun moeder het pact maakt. Penny, hun grootmoeder, gelooft echter dat zij zelf demonen zijn, en doet er alles aan om haar kleindochters te beschermen. De zussen, zonder krachten in het verleden, kunnen de hulp van hun jongere zelf echter goed gebruiken.
18 18 When Bad Warlocks Turn Good Kevin Inch Edithe Swensen 28 april 1999
De Charmed Ones helpen een man genaamd Brendan die een priester wil worden om ervoor te zorgen dat hij geen heksenmeester wordt zoals zijn broers. Die beginnen echter mensen aan te vallen van wie Brendan houdt om hem te dwingen zijn donkere kant te accepteren.
19 19 Out of Sight Craig Zisk Tony Blake & Paul Jackson 5 mei 1999
Wanneer Prue een kidnapping probeert te stoppen, ziet een reporter dat ze haar kracht gebruikt. Phoebe en Piper ontdekken dat de demonen die het kind wouden ontvoeren Grimlocks zijn. Zij stelen het zicht van kinderen en voelen het aura van mensen, waarmee ze hen kunnen wurgen. Met de reporter op hun hielen moeten ze het ontvoerde kind terugvinden en proberen de demonen te verslaan.
20 20 The Power of Two Elodie Keene Brad Kern 12 mei 1999
De geest van een seriemoordenaar ontsnapt uit Alcatraz en wilt zich wreken op rechter en de jury die hem veroordeelden. Nu Piper in Hawaii zit, moeten Prue en Phoebe proberen de geest met twee te stoppen.
21 21 Love Hurts James Whitmore, Jr. Chris Levinson, Zack Estrin & Javier Grillo-Marxuach 19 mei 1999
Een gewonde Leo duikt op in het landhuis en vraagt de zussen een onschuldige vrouw te beschermen. Daisy wordt gestaakt door een Darklighter, een soort demoon dat vergiftigde pijlen gebruikt om (toekomstige) Whitelighters te vermoorden, die verliefd op haar is geworden. Leo is zelf verwond door zijn pijl, en om hem te kunnen helen met zijn eigen krachten spreekt Piper een spreuk uit om van krachten te wisselen. De spreuk wisselt echter ook de krachten van Prue en Phoebe. Terwijl Piper het moeilijk heeft om te ontdekken hoe ze Leo's helende kracht kan gebruiken, moeten Prue en Phoebe elkaars krachten leren beheersen om de Darklighter op tijd te kunnen uitschakelen.
22 22 Déjà Vu All Over Again Les Sheldon Brad Kern & Constance M. Burge 26 mei 1999
Phoebe heeft een visioen waarin inspecteur Rodriguez, de partner van Andy, haar zussen aanvalt met demonische krachten. Prue wilt Andy beschermen en waarschuwt hem, en de zussen slagen erin Rodriguez te verslaan. Zonder dat de zussen het echter beseffen, heeft Rodriguez hulp van de demoon Tempus, die de tijd blijft terugdraaien tot Rodriguez in zijn opzet slaagt om alle 3 de zussen te vermoorden.

Seizoen 2: 1999-2000[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
23 1 Witch Trial Craig Zisk Brad Kern 30 september 1999
Een demoon genaamd Abraxas steelt het Boek der Schaduwen en maakt bepaalde spreuken ongedaan. Daardoor worden demonen die de zussen al eens vernietigd hebben, weer tot leven gewekt. Zonder het Boek in hun bezit is het echter een hele uitdaging voor de zussen om zich te herinneren hoe ze die demonen ook alweer verslagen hebben. Ondertussen krijgen de zussen ook nog eens nieuwe buren, Jenny en haar nonkel Dan Gordon, en vieren de zussen hun eenjarig heksenbestaan, die toevallig samenvalt met een equinox.
24 2 Morality Bites John Behring Chris Levinson & Zack Estrin 7 oktober 1999
Prue en Piper gebruiken hun krachten om ervoor te zorgen dat een buurman stopt met zijn hond te laten poepen op hun stoep. Phoebe krijgt een visioen waarin ze verbrand wordt. Om te ontdekken waarom, spreken de zussen een spreuk uit die hen naar het jaar 2009 brengt. In de toekomst is Prue blond en eigenaresse van het veilinghuis, heeft Piper een dochter en is ze gescheiden van Leo, en zit Phoebe in de gevangenis met een executie in het vooruitzicht omdat ze haar krachten gebruikte om een man te vermoorden. Prue en Piper moeten een manier zien te bedenken om Phoebe te helpen ontsnappen, zonder zelf gepakt te worden bij de moderne heksenjacht.
25 3 The Painted World Kevin Inch Constance M. Burge 14 oktober 1999
Prue ontdekt mysterieuze woorden op een schilderij in het veilinghuis, en wordt opgesloten in het kasteel op dat schilderij wanneer ze woorden opleest. In het kasteel vindt ze een man. Om te ontsnappen moeten ze een manier bedenken om Prues zussen te contacteren. Wanneer de man niet zo onschuldig blijkt als eerst gedacht en Piper ook in het schilderij belandt, is Phoebe, die een slimheidsspreuk heeft uitgevoerd, de enige die hen nog kan redden.
26 4 The Devil's Music Richard Compton David Slimkins 21 oktober 1999
Phoebe en Prue lenen Piper geld om haar nieuwe nachtclub, P3, te kunnen financieren. Leo zorgt ervoor dat de band Dishwalla komt optreden, omdat de manager van de band een pact gesloten heeft met Masselin, een demoon die de manager roem verzekert in ruil voor zielen van onschuldigen. Ook inspecteur Darryl Morris vermoedt dat de manager van de band betrokken is bij verscheidene verdwijningen van fans van de band.
27 5 She's a Man, Baby, a Man! Martha Mitchell Javier Grillo-Marxuach 4 november 1999
Phoebe heeft erotische dromen die steeds eindigen met het vermoorden van haar minnaars. Na enig onderzoek blijkt Phoebe een psychische verbinding te hebben met de Succubus, een demoon die mannen vermoordt door hun testosteron op te zuigen. Wanneer de zussen een spreuk uitspreken om de Succubus te vinden, verandert Prue in een man.
28 6 That Old Black Magic James L. Conway Valerie Mayhew & Vivian Mayhew 11 november 1999
Enkele filmstudenten bevrijden per ongeluk een boosaardige heks, die na meer dan 200 jaar gevangenschap op jacht gaat naar haar magische staf. Kyle, de Chosen One, blijkt de enige te zijn die haar van haar doel kan weerhouden, maar als tiener hecht Kyle weinig geloof aan het verhaal van de Charmed Ones en komt hij flink wat zelfvertrouwen te kort. Ondertussen knoopt Piper een relatie aan met buurman Dan, wat voor spanningen tussen haar en Leo zorgt.
29 7 They're Everywhere! Mel Damski Sheryl J. Anderson 18 november 1999
Een duo kennis-stelende heksenmeesters maken jacht op Eric, die locatie van een enorme krachtbon ontdekte aan de hand van oude, mysterieuze geschriften. Ondertussen hebben Prue en Piper hun handen vol met Jack Sheridan en Dan, want ze beginnen te geloven dat die wel eens demonen zouden kunnen zijn.
30 8 P3 H2O John Behring Chris Levinson & Zack Estrin 9 december 1999
Prue, getraumatiseerd na het aanschouwen van de verdrinkingsdood van haar moeder als kind, moet haar angst opzijschuiven zodat de zussen de waterdemon kunnen vernietigen die verantwoordelijk is voor hun moeders dood. De kampplaats waar Patty verdronk opent namelijk weer zijn deuren, waardoor een groep kinderen het risico loopt slachtoffer te worden van de demoon. Bij hun missie ontmoeten de zussen Sam Wilder, de Whitelighter van hun moeder, die ook haar minnaar blijkt geweest te zijn.
31 9 Ms. Hellfire Craig Zisk Sheryl J. Anderson & Constance M. Burge 13 januari 2000
Na een poging tot moord op de zussen, wordt Prue gedwongen om undercover te gaan als de huurmoordenares, gekend als Ms. Hellfire. De grenzen tussen Prue en haar nieuwe identiteit vervagen wanneer ze flirt met Bane Jessup, een gangster die de moordenares inhuurde. Bane blijkt echter te werken voor een oude bekende van de zusjes: Barbas, de demon van angst, die weer een kans heeft om terug te keren uit de verdoemenis.
32 10 Heartbreak City Michael Zinberg David Simkins 20 januari 2000
Drasi, de demoon van haat, steelt de ring van een Cupido, en gebruikt die om nieuwe koppels uit elkaar te drijven. De Cupido heeft de help van de zussen nodig om de relaties te herstellen, want eenmaal alle relaties verbroken zijn die hij gestart heeft, zal de Cupido sterven.
33 11 Reckless Abandon Craig Zisk Javier Grillo-Marxuach 27 januari 2000
De zussen raken betrokken bij een familiekwestie. Een wraakzinnige geest wil alle mannelijke afstammelingen van een familie vermoorden om zijn onbeantwoorde liefde te wreken. Om de jongste man van de familie, baby Matthew, veilig te stellen, passen de zussen op hem in hun landhuis.
34 12 Awakened Anson Williams Valerie Mayhew & Vivian Mayhew 3 februari 2000
Wanneer Piper een levensbedreigend virus oploopt, voeren Prue en Phoebe een spreuk uit om haar te doen ontwaken en haar leven te redden. Omdat de spreuk echter persoonlijk gewin is, heeft dit zo zijn gevolgen: de zussen kunnen niet meer slapen, en de ziekte verspreidt zich via een tot leven gewekt stuk speelgoed. De zussen worden verscheurd door een moeilijke keuze: Piper redden, of alle personen die geïnfecteerd raakten door de epidemie?
35 13 Animal Pragmatism Don Kurt Chris Levinson & Zack Estrin 10 februari 2000
Een groepje eenzame vrouwen in Phoebes klas voeren een spreuk uit die drie dieren (een slang, een big en een konijn) in mannen verandert. Deze behouden echter hun dierlijke trekjes en veroorzaken al snel chaos in de stad. Prue went aan haar leven na haar ontslag en helpt Piper in de club.
36 14 Pardon My Past Jon Paré Michael Glaeson 17 februari 2000
Phoebe krijgt visioenen uit een van haar vorige levens uit de jaren '20, waarin zij en haar zussen nichtjes waren. In dat leven was Phoebe echter kwaadaardig en machtsbelust, waardoor haar nichtjes van plan waren haar en haar geliefde Anton (een heksenmeester) te vermoorden. Phoebe komt echter vast te zitten in het lichaam van haar vorig leven, waardoor zij vermoord dreigt te worden. Ondertussen, in het heden, verschijnt Anton, op zoek naar een nieuwe kans met zijn geliefde, die nu in Phoebes lichaam zit.
37 15 Give Me a Sign James A. Contner Sheryl J. Anderson 24 februari 2000
Een demoon genaamd Litvack draagt zij onderdanen op om Bane Jessup te vermoorden, omdat hij weet van het bestaan van demonen. Bane ontsnapt echter, en ontvoert Prue om haar te dwingen hem te beschermen. Ondertussen heeft Piper het moeilijk om te kiezen tussen Leo en Dan, zodat Phoebe een spreuk uitvoert die haar tekens moet geven om de juiste keuze te maken.
38 16 Murphy's Luck John Behring David Simkins 30 maart 2000
Prue redt het leven van Maggie Murphy, niet wetende dat zij het slachtoffer is van een Darklighter die zijn slachtoffers tot zelfmoord dwingt door hen te overladen met ongeluk. Door haar reddingsacties richt de Darklighter echter zijn pijlen op Prue, die al snel in een levensbedreigende depressie belandt.
39 17 How to Make a Quilt Out of Americans Kevin Inch Javier Grillo-Marxuach & Robert Masello 6 april 2000
Een groep oudere heksen, van wie een goed bevriend was met de oma van de zusjes, roepen een demoon op die hen hun jeugd kan teruggeven. In ruil hiervoor eist Kryto echter de krachten van de Charmed Ones. De heksen bedenken een gewiekst plan om de zusjes naar hen te lokken en hun krachten te stelen.
40 18 Chick Flick Michael Schultz Zack Estrin & Chris Levinson 20 april 2000
Piper en Leo proberen een normale date te hebben, maar hun magische identiteiten verstoren hun plannen. Ondertussen brengt de demoon van illusie personages uit horrorfilms tot leven om de zusjes te vermoorden. De zusjes worden bijgestaan door Billy, een personage uit een van Phoebes lievelingsfilms.
41 19 Ex Libris Joel J. Feigenbaum Peter Chomsky & Brad Kern 27 april 2000
De zussen gaan op zoek naar Libris, een demoon die moord op een klasgenoot van Phoebe op zijn geweten heeft. Darlene, de vermoorde studente, kwam namelijk steeds dichter bij bewijs van zijn bestaan. Ondertussen ontdekt Dan dat Leo vroeger getrouwd was, en gaat op onderzoek uit naar Leo's verleden. Prue probeert een man te helpen wiens dochter vermoord is door een man die niet opgepakt kan worden bij gebrek aan getuigen.
42 20 Astral Monkey Craig Zisk David Simkins & Constance M. Burge 4 mei 2000
Prue wordt belaagd door paparazzi wanneer ze als fotografe in contact komt met een bekende acteur en er roddels ontstaan dat de twee een relatie hebben. Ondertussen ontdekt de dokter die Piper behandelde bij haar ernstige ziekte bij proeven op apen dat het bloed van de zussen magische krachten bevat, en spuit zichzelf per ongeluk in met het bloed. Langzaamaan verliest hij zijn grip op de realiteit en verandert in een gevaarlijke moordenaar die organen steelt van misdadigers.
43 21 Apocalypse, Not Michael Zinberg Sanford Golden & Sheryl J. Anderson 11 mei 2000
Een spreuk van de zussen loopt fout wanneer ze de vier ruiters van de Apocalyps willen vernietigen, en Prue en een van de ruiters belanden in een vortex. Piper en Phoebe moeten samenwerken met de drie overgebleven ruiters om Prue terug te krijgen, en ondertussen voorkomen dat de ruiters hun doel bereiken.
44 22 Be Careful What You Witch For Shannen Doherty Chris Levinson, Zack Estrin & Brad Kern 18 mei 2000
Een djinn, gestuurd de Triade om de krachten van de zussen te stelen, biedt elke zus een wens aan. Zich bewust van de gevaren en de achterbakse natuur van djinns weigeren ze, maar de djinn lokt hen alle drie in de val. Phoebe wenst per ongeluk voor een actieve kracht en krijgt de kracht om te vliegen, die echter gestolen blijkt te zijn van een drakenheksenmeester. Die wil zijn kracht terug, waardoor het leven van een magisch verjongde Prue in gevaar komt. Ondertussen ontdekt Dan het geheim van de zussen, maar Pipers wens zorgt ervoor dat hij op snel tempo veroudert.

Seizoen 3: 2000-2001[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
45 1 The Honeymoon's Over James L. Conway Brad Kern 5 oktober 2000
...
46 2 Magic Hour John Behring Zack Estrin & Chris Levinson 12 oktober 2000
...
47 3 Once Upon a Time Joel J. Feigenbaum Krista Vernoff 19 oktober 2000
...
48 4 All Halliwell's Eve Anson Williams Sheryl J. Anderson 26 oktober 2000
...
49 5 Sight Unseen Perry Lang William Schmidt 2 november 2000
...
50 6 Primrose Empath Mel Damski Daniel Cerone 9 november 2000
...
51 7 Power Outage Craig Zisk Monica Breen & Alison Schapker 16 november 2000
...
52 8 Sleuthing with the Enemy Noel Nosseck Peter Hume 14 december 2000
...
53 9 Coyote Piper Chris Long Krista Vernoff 11 januari 2001
...
54 10 We All Scream for Ice Cream Allan Kroeker Chris Levinson & Zack Estrin 18 januari 2001
...
55 11 Blinded by the Whitelighter David Straiton Nell Scovell 25 januari 2001
...
56 12 Wrestling with Demons Joel J. Feigenbaum Sheryl J. Anderson 1 februari 2001
...
57 13 Bride and Gloom Chris Long William Schmidt 8 februari 2001
...
58 14 The Good, the Bad and the Cursed Shannen Doherty Monica Breen & Alison Schapker 15 februari 2001
...
59 15 Just Harried Mel Damski Daniel Cerone 22 februari 2001
...
60 16 Death Takes a Halliwell Jon Paré Krista Vernoff 15 maart 2001
...
61 17 Pre-Witched David Straiton Chris Levinson & Zack Estrin 22 maart 2001
...
62 18 Sin Francisco Joel J. Feigenbaum Nell Scovell 19 april 2001
...
63 19 The Demon Who Came in from the Cold Anson Williams Sheryl J. Anderson 26 april 2001
...
64 20 Exit Strategy Joel J. Feigenbaum Peter Hume & Daniel Cerone 3 mei 2001
...
65 21 Look Who's Barking John Behring Curtis Kheel, Monica Breen & Alison Schapker (teleplay)
Curtis Kheel (verhaal)
10 mei 2001
...
66 22 All Hell Breaks Lose Shannen Doherty Brad Kern 17 mei 2001
...

Seizoen 4: 2001-2002[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
67 1 Charmed Again, Part 1 Michael Schultz Brad Kern 4 oktober 2001
...
68 2 Charmed Again, Part 2 Michael Schultz Brad Kern 4 oktober 2001
...
69 3 Hell Hath No Fury Chris Long Krista Vernoff 11 oktober 2001
...
70 4 Enter the Demon Joel J. Feigenbaum Daniel Cerone 18 oktober 2001
...
71 5 Size Matters Noel Nosseck Nell Scovell 25 oktober 2001
...
72 6 A Knight to Remember David Straiton Alison Schapker & Monica Breen 1 november 2001
...
73 7 Brain Drain John Behring Curtis Kheel 8 november 2001
...
74 8 Black as Cole Les Landau Abbey Campbell, Brad Kern & Nell Scovell 15 november 2001
...
75 9 Muse to My Ears Joel J. Feigenbaum Krista Vernoff 13 december 2001
...
76 10 A Paige from the Past James L. Conway Daniel Cerone 17 januari 2002
...
77 11 Trial by Magic Chip Scott Laughlin Michael Gleason 24 januari 2002
...
78 12 Lost and Bound Noel Nosseck Nell Scovell 31 januari 2002
...
79 13 Charmed and Dangerous Jon Paré Alison Schapker & Monica Breen 7 februari 2002
...
80 14 The Three Faces of Phoebe Joel J. Feigenbaum Curtis Kheel 14 februari 2002
...
81 15 Marry-Go-Round Chris Long Daniel Cerone 14 maart 2002
...
82 16 The Fifth Halliwheel David Straiton Krista Vernoff 21 maart 2002
...
83 17 Saving Private Leo John Behring Daniel Cerone & Doug E. Jones 28 maart 2002
...
84 18 Bite Me John T. Kretchmer Curtis Kheel 18 april 2002
...
85 19 We're Off the See Wizard Timothy Lonsdale Alison Schapker & Monica Breen 25 april 2002
...
86 20 Long Live the Queen Jon Paré Krista Vernoff 2 mei 2002
...
87 21 Womb Raider Mel Damski Daniel Cerone 9 mei 2002
...
88 22 Witch Way Now? Brad Kern Bad Kern 16 mei 2002
...

Seizoen 5: 2002-2003[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
89 1 A Witch's Tail, Part 1 James L. Conway Daniel Cerone 22 september 2002
...
90 2 A Witch's Tail, Part 2 Mel Damski Monica Breen & Alison Schapker 22 september 2002
...
91 3 Happily Ever After John T. Kretchmer Curtis Kheel 29 september 2002
...
92 4 Siren Song Joel J. Feigenbaum Krista Vernoff 6 oktober 2002
...
93 5 Witches in Tights David Straiton Mark Wilding 13 oktober 2002
...
94 6 The Eyes Have It James Marshall Laurie Parres 20 oktober 2002
...
95 7 Sympathy for the Demon Stuart Gillard Henry Alonso Myers 3 november 2002
...
96 8 A Witch in Time John Behring Daniel Cerone 10 november 2002
...
97 9 Sam, I Am Joel J. Feigenbaum Alison Schapker & Monica Breen 17 november 2002
...
98 10 Y Tu Mummy Tambien Chris Long Curtis Kheel 5 januari 2003
...
99 11 The Importance of Being Phoebe Derek Johansen Krista Vernoff 12 januari 2003
...
100 12 Centennial Charmed James L. Conway Brad Kern 19 januari 2003
...
101 13 House Call Jon Paré Henry Alonso Myers 2 februari 2003
...
102 14 Sand Francisco Dreamin' John T. Kretchmer Alison Schapker & Monica Breen 9 februari 2003
...
103 15 The Day the Magic Died Stuart Gillard Daniel Cerone 16 februari 2003
...
104 16 Baby's First Demon John T. Kretchmer Krista Vernoff 30 maart 2003
...
105 17 Lucky Charmed Roxann Dawson Curtis Kheel 6 april 2003
...
106 18 Cat House James L. Conway Brad Kern 13 april 2003
...
107 19 Nymphs Just Wanna Have Fun Mel Damski Andrea Stevens & Doug E. Jones 20 april 2003
...
108 20 Sense and Sense Ability Stewart Schill & Joel J. Feigenbaum Brian Krause, Ed Bokinskie, Daniel Cerone & Krista Vernoff 27 april 2003
...
109 21 Necromancing the Stone Jon Paré Henry Alonso Myers, Alison Schapker & Monica Breen 4 mei 2003
...
110 22 Oh My Goddess! Part 1 Jonathan West Krista Vernoff & Curtis Kheel 11 mei 2003
...
111 23 Oh My Goddess! Part 2 Joel J. Feigenbaum Daniel Cerone 11 mei 2003
...

Seizoen 6: 2003-2004[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
112 1 Valhalley of the Dolls, Part 1 James L. Conway Brad Kern 28 september 2003
...
113 2 Valhalley of the Dolls, Part 2 James L. Conway Brad Kern 28 september 2003
...
114 3 Forget Me... Not John T. Kretchmer Henry Alonso Myers 5 oktober 2003
...
115 4 The Power of Three Blondes John Behring Daniel Cerone 12 oktober 2003
...
116 5 Love's a Witch Stuart Gillard Jeannine Renshaw 19 oktober 2003
...
117 6 My Three Witches Joel J. Feigenbaum Scott Lipsey & Whip Lipsey 26 oktober 2003
...
118 7 Soul Survivor Mel Damski Curtis Kheel 2 november 2003
...
119 8 Sword and the City Derek Johansen David Simkins 9 november 2003
...
120 9 Little Monsters James L. Conway Julie Hess 16 november 2003
...
121 10 Chris-Crossed Joel J. Feigenbaum Cameron Litvack 23 november 2003
...
122 11 Witchstock James A. Contner Daniel Cerone 11 januari 2004
...
123 12 Prince Charmed David Jackson Henry Alonso Myers 18 januari 2004
...
124 13 Used Karma John T. Kretchmer Jeannine Renshaw 25 januari 2004
...
125 14 The Legend of Sleepy Halliwell Jon Paré Cameron Litvack 8 februari 2004
...
126 15 I Dream of Phoebe John T. Kretchmer Curtis Kheel 15 februari 2004
...
127 16 The Courtship of Wyatt's Father Joel J. Feigenbaum Brad Kern 22 februari 2003
...
128 17 Hyde School Reunion Jonathan West David Simkins 14 maart 2004
...
129 18 Spin City Mel Damski Andy Reaser & Doug E. Jones 18 april 2004
...
130 19 Crimes and Witch-Demeanors John T. Kretchmer Henry Alonso Myers 25 april 2004
...
131 20 A Wrong Day's Journey Into Right Derek Johansen Cameron Litvack 2 mei 2004
...
132 21 Witch Wars David Jackson Krista Vernoff 9 mei 2004
...
133 22 It's a Bad, Bad, Bad, Bad World, Part 1 Jon Paré Jeannine Renshaw 16 mei 2004
...
134 23 It's a Bad, Bad, Bad, Bad World, Part 2 Jon Paré Curtis Kheel 16 mei 2004
...

Seizoen 7: 2004-2005[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
135 1 A Call to Arms James L. Conway Brad Kern 12 september 2004
...
136 2 The Bare Witch Project John T. Kretchmer Jeannine Renshaw 19 september 2004
...
137 3 Cheaper by the Coven Derek Johansen Mark Wilding 26 september 2004
...
138 4 Charrrmed! Mel Damski Cameron Litvack 3 oktober 2004
...
139 5 Styx Feet Under Christopher Leitch Henry Alonso Myers 10 oktober 2004
...
140 6 Once in a Blue Moon John T. Kretchmer Debra J. Fisher & Erica Messer 17 oktober 2004
...
141 7 Someone to Witch Over Me Jon Paré Rob Wright 31 oktober 2004
...
142 8 Charmed Noir Michael Grossman Curtis Kheel 14 november 2004
...
143 9 There's Something About Leo Derek Johansen Natalie Antoci & Scott Lipsey 21 november 2004
...
144 10 Witchness Protection David Jackson Jeannine Renshaw 28 november 2004
...
145 11 Ordinary Witches Jonathan West Mark Wilding 16 januari 2005
...
146 12 Extreme Makeover: World Edition LeVar Burton Cameron Litvack 23 januari 2005
...
147 13 Charmageddon John T. Kretchmer Henry Alonso Myers 30 januari 2005
...
148 14 Carpe Demon Stuart Gillard Curtis Kheel 13 februari 2005
...
149 15 Show Ghouls Mel Damski Rob Wright, Debra J. Fisher & Erica Messer 20 februari 2005
...
150 16 The Seven Year Witch Michael Grossman Jeannine Renshaw 10 april 2005
...
151 17 Scry Hard Derek Johansen Andy Reaser & Doug E. Jones 17 april 2005
...
152 18 Little Box of Horrors Jon Paré Cameron Litvack 24 april 2005
...
153 19 Freaky Phoebe Michael Grossman Mark Wilding 1 mei 2005
...
154 20 Imaginary Fiends Jonathan West Henry Alonso Myers 8 mei 2005
...
155 21 Death Becomes Them John T. Kretchmer Curtis Kheel 15 mei 2005
...
156 22 Something Wicca This Way Goes...? James L. Conway Rob Wright & Brad Kern 22 mei 2005
...

Seizoen 8: 2005-2006[bewerken]

Nr. in
serie
Nr. in
seizoen
Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum VS
157 1 Still Charmed & Kicking James L. Conway Brad Kern 25 september 2005
...
158 2 Malice in Wonderland Mel Damski Brad Kern 2 oktober 2005
...
159 3 Run, Piper, Run Derek Johansen Cameron Litvack 9 oktober 2005
...
160 4 Desperate Housewitches Jon Paré Jeannine Renshaw 16 oktober 2005
...
161 5 Rewitched John T. Kretchmer Rob Wright 23 oktober 2005
...
162 6 Kill Billie Vol. 1 Michael Grossman Elizabeth Hunter 30 oktober 2005
...
163 7 The Lost Picture Show Jonathan West Doug E. Jones & Andy Reaser 6 november 2005
...
164 8 Battle of the Hexes LeVar Burton Jeannine Renshaw 13 november 2005
...
165 9 Hulkus Pocus Joel J. Feigenbaum Liz Sagal 20 november 2005
...
166 10 Vaya Con Leos Janice Cooke Leonard Cameron Litvack 27 november 2005
...
167 11 Mr. & Mrs. Witch James L. Conway Rob Wright 8 januari 2006
...
168 12 Payback's a Witch Mel Damski Brad Kern 15 januari 2006
...
169 13 Repo Manor Derek Johansen Doug E. Jones 22 januari 2006
...
170 14 12 Angry Zen Jon Paré Cameron Litvack 12 februari 2006
...
171 15 The Last Temptation of Christy John T. Kretchmer Liz Sagal & Rick Muirragi 19 februari 2006
...
172 16 Engaged and Confused Stuart Gillard Jeannine Renshaw 26 februari 2006
...
173 17 Generation Hex Michael Grossman Rob Wright 16 april 2006
...
174 18 The Torn Identity LeVar Burton Andy Reaser 23 april 2006
...
175 19 The Jung and the Restless Derek Johansen Cameron Litvack 30 april 2006
...
176 20 Gone with the Witches Jonathan West Jeannine Renshaw 7 mei 2006
...
177 21 Kill Billie Vol. 2 Jon Paré Brad Kern 14 mei 2006
...
178 22 Forever Charmed James L. Conway Brad Kern 21 mei 2006
...