Lijst van rijksmonumenten in Wijdemeren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Nederlandse gemeente Wijdemeren telt 272 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Wijdemeren.

's-Graveland[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats 's-Graveland telt 122 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in 's-Graveland voor een overzicht.

Ankeveen[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats Ankeveen telt 17 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Ankeveen voor een overzicht.

Kortenhoef[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats Kortenhoef telt 15 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Kortenhoef voor een overzicht.

Nederhorst den Berg[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats Nederhorst den Berg telt 37 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nederhorst den Berg voor een overzicht.

Nieuw-Loosdrecht[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats Nieuw-Loosdrecht telt 44 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nieuw-Loosdrecht voor een overzicht.

Oud-Loosdrecht[bewerken | brontekst bewerken]

De plaats Oud-Loosdrecht telt 37 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Oud-Loosdrecht voor een overzicht.


Zie de categorie Rijksmonumenten in Wijdemeren van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.