Lijst van rijksmonumenten in Wijdemeren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Nederlandse gemeente Wijdemeren telt 272 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Wijdemeren.

's-Graveland[bewerken]

De plaats 's-Graveland telt 122 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in 's-Graveland voor een overzicht.

Ankeveen[bewerken]

De plaats Ankeveen telt 17 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Ankeveen voor een overzicht.

Kortenhoef[bewerken]

De plaats Kortenhoef telt 15 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Kortenhoef voor een overzicht.

Nederhorst den Berg[bewerken]

De plaats Nederhorst den Berg telt 37 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nederhorst den Berg voor een overzicht.

Nieuw-Loosdrecht[bewerken]

De plaats Nieuw-Loosdrecht telt 44 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Nieuw-Loosdrecht voor een overzicht.

Oud-Loosdrecht[bewerken]

De plaats Oud-Loosdrecht telt 37 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Oud-Loosdrecht voor een overzicht.