Naar inhoud springen

Masters of Madness

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Mee bezig
Mee bezig
Aan dit artikel of deze sectie wordt de komende uren of dagen nog druk gewerkt.
Klik op geschiedenis voor de laatste ontwikkelingen.
Campagnebeeld lancering Masters of Madness

Masters of Madness is een nieuwe voetbalcompetitie, opgericht in 2024 in België, waarin entertainment, visuele vernieuwingen en innovatieve spelregels centraal staan. Mee bedacht en goedgekeurd door Jan Vertonghen en Dries Mertens in samenwerking met Woestijnvis en Sporthouse Group. Acht teams van tien talentvolle speelsters/spelers worden gecoacht door bekende duo’s uit de sport-, media- of online wereld.

Jan Vertonghen en Dries Mertens zijn uitgegroeid tot internationale boegbeelden. Zij slaan voor Masters of Madness de handen in elkaar met Woestijnvis en Sporthouse Group om dit nieuwe project uit de grond te stampen. Woestijnvis heeft decennialange ervaring in de live-productie van voetbalwedstrijden en de omkaderende programma’s. Sporthouse Group heeft met MidMid op een no-nonsense manier een kwalitatief voetbalprogramma uit de grond gestampt. In de podcast MidMid wordt vriendschappelijk gediscussieerd over tactische overwegingen, spelregels, hoe voetbal vroeger was en nu is, wat beter zou kunnen en anders zou moeten...

De Masters of Madness-community bestaat op Instagram, TikTok en X. De community wordt betrokken in de ontwikkeling van de competitie. Ze kunnen mee de spelregels bepalen en de Madness tot stand brengen. De wedstrijden worden in januari en februari 2025 integraal uitgezonden op YouTube, GoPlay en Play4.