Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Direct te verwijderen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Zie WP:NUWEG
Zie WP:NW
Direct te verwijderen

In het geval van werkelijke onzin of als een artikel alleen maar (grove) fouten bevat, kan het hier genomineerd worden voor onmiddellijke verwijdering. Bij twijfel of als een artikel reeds inhoudelijk bewerkt is door iemand anders, dan dient het artikel of de afbeelding op de lijst te beoordelen pagina's geplaatst te worden volgens de normale procedure. Voor de exacte criteria, zie de richtlijnen voor moderatoren. Deze pagina is niet bedoeld voor discussie of een stemming. Bij onenigheid over een nominatie wordt aangeraden alsnog voor de gewone verwijderprocedure te kiezen.

Artikelen (veelal redirects) die verwijderd zouden moeten worden om daar een ander artikel neer te zetten door middel van een titelwijziging, kunnen met uitleg gemeld worden op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen.

Het is beter deze (sub)pagina niet op te schonen. Zodoende betekent een melding van deze pagina op volglijsten dat er daadwerkelijk een verwijderverzoek is geplaatst. Gebruikers die hieronder een nieuw artikel toevoegen, wordt verzocht tevens de oude (rode) links te verwijderen.

Pagina's die zijn gemarkeerd met {{nuweg|1=reden}} staan eveneens in de categorie nu te verwijderen.

Nominaties voor directe verwijdering[bewerken]

  • Indeed.com - Onzindoorverwijzing. We hoeven toch geen doorverwijspagina te maken voor elk door een bedrijf geclaimd topleveldomain? - Take Mirrenberg (overleg) 20 okt 2017 16:10 (CEST)
    • Hierheen wordt nog verwezen, dus dit lijkt mij geen nuweg. Wil iemand hem terugplaatsen? Wikiwerner (overleg) 20 okt 2017 21:37 (CEST)
    • Check, er zit idd één rode link naar dit lemma tussen, deze heb ik gerepareerd naar Indeed. De rest van de verwijzingen zijn relelateerd aan deze en eerdere nominaties van hetzelfde lemma. Take Mirrenberg (overleg) 20 okt 2017 22:04 (CEST)