Wikipedia:Te beoordelen sjablonen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder

Zie WP:TBS
Zie WP:TVS
Zie WP:VS

Uitleg[bewerken]

Overzicht beheerpagina's

Deze pagina is bestemd voor het vermelden van sjablonen en modules die in hun geheel uit het systeem verwijderd kunnen worden. Dit kunnen sjablonen of modules zijn waarvan de inhoud verplaatst is of waarvan u vindt dat deze niet thuishoren in Wikipedia.

Pagina nomineren

Plaats een nieuwe kandidaat voor verwijdering onderaan deze lijst, bij de dag van vandaag. Wanneer u een pagina op deze lijst zet, moet u ook op de pagina zelf vermelden dat deze op de nominatie voor verwijdering staat.

Nominatievermelding sjabloon

Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan de pagina van de betrokken sjabloon de volgende code te plaatsen. Zo komt er een algemene tekst voor de verwijderingsnominatie bovenaan de te verwijderen sjabloon.

<noinclude>{{Sjabloonweg}}</noinclude>

Voor het nomineren van een redirect, wordt de code (ditmaal zonder "noinclude") op de overlegpagina gezet van de betrokken pagina.

Nominatievermelding module

Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan de /doc-subpagina van de betrokken module de volgende code te plaatsen. Zo komt er een algemene tekst voor de verwijderingsnominatie bovenaan de te verwijderen module.

<includeonly>{{Sjabloonweg}}</includeonly>

Voor het nomineren van een redirect, wordt de code (ditmaal zonder "includeonly") op de overlegpagina gezet van de betrokken pagina.

Oneens?

Mocht u het niet eens zijn met het plaatsen van een sjabloon of module op deze lijst, dan kunt u dat aangeven. Langere discussies over het al dan niet verwijderen van een sjabloon of module zijn het meest op hun plaats op de overlegpagina bij de betrokken sjabloon of module. (Geef dan even aan op deze pagina dat de discussie daarnaartoe is verplaatst.)

Recente beoordelingssessies[bewerken]

Hier staan recent afgehandelde subpagina's. Het is niet de bedoeling om de subpagina's op te schonen, ze dienen als archief van verwijdernominaties.

Zie ook: Wikipedia:Te beoordelen sjablonen/Archief/2020

Week 02[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd zaterdag 11/01, af te handelen vanaf 25/01[bewerken]

1) Geen artikel verwijst naar deze sjablonen. 2) De inhoud werd hernomen in respectievelijk Sjabloon:Navigatie voetbal België vrouwen Super League, Sjabloon:Navigatie voetbal België vrouwen Eerste klasse en Sjabloon:Navigatie voetbal België vrouwen Tweede klasse. Gelieve te verwijderen. Cerkeliste (overleg) 11 jan 2020 13:51 (CET)

Plak je ook nog even {{sjabweg}} op deze sjablonen? –bdijkstra (overleg) 11 jan 2020 14:52 (CET)
Zo beter? Cerkeliste (overleg) 11 jan 2020 19:14 (CET)
Prima zo, bedankt. –bdijkstra (overleg) 11 jan 2020 20:14 (CET)

Week 03[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd dinsdag 14/01, af te handelen vanaf 28/01[bewerken]

1) Verwijzen naar geen encyclopedisch artikel. 2) De inhoud wordt volledig vervangen door Sjabloon:Navigatie voetbal België vrouwen nationaal. Dan is het Nationaal vrouwenvoetbal België gecentraliseerd in één sjabloon voor alle Belgische nationale vrouwenvoetbalploegen. Gelieve te verwijderen. Cerkeliste (overleg) 14 jan 2020 12:46 (CET)

Week 04[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd woensdag 22/01, af te handelen vanaf 05/02[bewerken]

  • ...

Toegevoegd donderdag 23/01, af te handelen vanaf 06/02[bewerken]

  • ...

Toegevoegd vrijdag 24/01, af te handelen vanaf 07/02[bewerken]

  • ...

Toegevoegd zaterdag 25/01, af te handelen vanaf 08/02[bewerken]

  • ...

Toegevoegd zondag 26/01, af te handelen vanaf 09/02[bewerken]

  • ...

Kandidaten directe verwijdering[bewerken]

Alleen in geval van werkelijke onzin of (spel)fouten. Bij de geringste twijfel het sjabloon hierboven vermelden, dan wordt deze, mits ongewijzigd, over twee weken verwijderd. Voor de exacte criteria, zie Richtlijnen voor moderatoren.

  • ...