Wikipedia:Te beoordelen sjablonen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Klik hiernaast voor naar onder  Naar inhoud
Naar onder

1rightarrow.png WP:TBS
1rightarrow.png WP:TVS
1rightarrow.png WP:VS

Inhoud

Uitleg[bewerken]

Overzicht beheerpagina's

Deze pagina is bestemd voor het vermelden van sjablonen die in hun geheel uit het systeem verwijderd kunnen worden. Dit kunnen sjablonen zijn waarvan de inhoud verplaatst is of waarvan u vindt dat deze niet thuishoren in Wikipedia.

Pagina nomineren

Plaats een nieuwe kandidaat voor verwijdering onderaan deze lijst, bij de dag van vandaag. Wanneer u een pagina op deze lijst zet, moet u ook op de pagina zelf vermelden dat deze op de nominatie voor verwijdering staat. Dit kan eenvoudig gedaan worden door bovenaan de pagina van de betrokken sjabloon de volgende code te plaatsen. Zo komt er een algemene tekst voor de verwijderingsnominatie bovenaan de te verwijderen sjabloon.

<noinclude>{{Sjabloonweg}}</noinclude>

Voor het nomineren van een redirect-sjabloon, wordt de code (ditmaal zonder "noinclude") op de overlegpagina gezet van de betrokken sjabloon.

Oneens?

Mocht u het niet eens zijn met het plaatsen van een sjabloon op deze lijst, dan kunt u dat aangeven. Langere discussies over het al dan niet verwijderen van een sjabloon zijn het meest op hun plaats op de overlegpagina bij de betrokken sjabloon. (Geef dan even aan op deze pagina dat de discussie daarnaartoe is verplaatst.)

Recente verwijdersessies[bewerken]

Hier staan recent afgehandelde subpagina's. Het is niet de bedoeling om de sub-pagina's op te schonen, ze dienen als archief van verwijdernominaties

Zie ook: Wikipedia:Te beoordelen sjablonen/Archief/2015

Week 21[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd maandag 18/05, te verwijderen vanaf 01/06[bewerken]

Toegevoegd dinsdag 19/05, te verwijderen vanaf 02/06[bewerken]

 • Sjabloon:Benelux - weg- Misleidende sjabloon van een niet bestaande vlag. Arch Arch dam 12x12 n.svg overleg 19 mei 2015 14:23 (CEST)
  • Lijkt me weg te kunnen. Waar een artikel ook nog betrekking zou kunnen hebben op een officieuze vlag waar wel wat over te vertellen valt, geldt dat voor een sjabloon als deze beslist niet (daar gaat het inderdaad vrij snel richting misleiding van de lezer). Paul B (overleg) 19 mei 2015 20:23 (CEST)
Zoals al vermeld onder de verwijdernominatie van het artikel. Ik volg Paul B hierin. Het officieuze karakter van de vlag is het vermelden en bespreken waard, maar het gebruik ervan in een sjabloon lijkt mij er wat over. Hoe vind je snel terug waar dit sjabloon wordt gebruikt? --Rembert vragen? 20 mei 2015 11:09 (CEST)
Als het goed is vindt je die informatie hier Rembert. Dqfn13 (overleg) 20 mei 2015 12:46 (CEST)
1x in gebruik, ik heb het sjabloon daar weggehaald en er Benelux in de plaats gezet. Ik zal wel nog eens nakijken of we ook het gebruik van de afbeelding zelf niet op de verkeerde wijze toepassen. Rembert vragen? 21 mei 2015 10:00 (CEST)
Het bestand (zonder sjabloon) is door mij 6x weggehaald op diverse pagina's. Niet alleen omwille van het niet-officiele, maar omdat dit ook niet strookte met de werkelijkheid. Luxemburg was in alle gevallen geen betrokken partij, dan kan je bijgevolg ook niet refereren naar de Benelux en/of de vlag. Rembert vragen? 26 mei 2015 16:53 (CEST)

Toegevoegd woensdag 20/05, te verwijderen vanaf 03/06[bewerken]

Toegevoegd donderdag 21/05, te verwijderen vanaf 04/06[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 22/05, te verwijderen vanaf 05/06[bewerken]

De sjablonen zijn niet meer in gebruik doordat de gemeentes zijn opgeheven en daarom het sjablonen niet meer relevant waren op de pagina's waar ze op gebruikt werden. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 22 mei 2015 09:12 (CEST)

Toegevoegd zaterdag 23/05, te verwijderen vanaf 06/06[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zondag 24/05, te verwijderen vanaf 07/06[bewerken]

Week 27[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd maandag 29/06, af te handelen vanaf 13/07[bewerken]

 • Sjabloon:Navigatie kanton Conflans-en-Jarnisy - het kanton is opgeheven en verdeeld over een bestaand en een nieuw kanton. De informatie over het vroegere kanton, het huidige en de overgang zijn toegevoegd aan de artikelen en deze zijn voorzien van het nu relevante navigatiesjabloon. Het genomineerde sjabloon is niet meer van toepassing en wordt dus ook niet meer gebruikt. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 29 jun 2015 11:55 (CEST)

Toegevoegd dinsdag 30/06, af te handelen vanaf 14/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd woensdag 01/07, af te handelen vanaf 15/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd donderdag 02/07, af te handelen vanaf 16/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 03/07, af te handelen vanaf 17/07[bewerken]

 • Sjabloon:Navigatie kantons van Toul - De kantons op dit sjabloon zijn opgeheven en de gemeenten zijn verdeeld over meerdere nieuwe kantons. De artikelen zijn voorzien van de informatie tot welk kanton ze behoorden en nu behoren en van het toepasselijke vervangende navigatiesjabloon. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 3 jul 2015 11:31 (CEST)

Toegevoegd zaterdag 04/07, af te handelen vanaf 18/07[bewerken]

 • Sjabloon:Uitgelicht 32 maart - weg - Dit is volledig overbodig. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 4 jul 2015 10:05 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen De zomertijd begint elk jaar op een andere datum. Er is niks mis mee om deze tekst aldus te bewaren voor een eerstvolgende gelegenheid. – Maiella (overleg) 4 jul 2015 10:22 (CEST)
   • Daarvoor hebben we artikelgeschiedenis. Daarnaast staat op de uitgelichtsjablonen rond de zomer/wintertijdomschakeling vermeld dat het ongewenst is om dat als onderwerp te nemen. 32 maart bestaat niet, dus dat sjabloon moet ook niet bestaan. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 4 jul 2015 10:35 (CEST)
    • Waar staat dat dat ongewenst zou zijn? Door wie is dat toegevoegd en wanneer? Heb ik daar boodschap aan? Dat wil zeggen: moet ik me wat aantrekken van verborgen boodschappen die ik zo snel niet kan vinden? Waarom mag de zomertijd of de wintertijd niet af-en-toe als uitgelicht aan de orde komen? Elk jaar is inderdaad overdaad. – Maiella (overleg) 4 jul 2015 10:44 (CEST)
     • Die verborgen boodschappen staan vermeld op de uitgelicht-sjablonen rond die periode. Ik ben het niet zeker, maar ik denk dat dat het resultaat zou moeten zijn van een overleg. Hoe dan ook blijft een sjabloon voor 32 maart nog steeds overbodig. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 4 jul 2015 10:54 (CEST)
      • Als u die verborgen boodschappen niet zo snel kan vinden, hoe moet ik dan daarmee bekend zijn? Ik ben niet bekend met overleg dienomtrent. Hoe dan ook de intentie van een sjabloon voor 32 maart is duidelijk. Het is bedoeld om af-en-toe te gebruiken bij de overgang naar zomertijd. Het staat niet in de weg. Iedereen kan weten dat 32 maart niet bestaat, anders dan 30 februari. Zoeken in de geschiedenis is lastig. – Maiella (overleg) 4 jul 2015 11:12 (CEST)
       • Met een heel klein beetje opzoekwerk had je dat misschien ook zelf wel kunnen vinden: Sjabloon:Uitgelicht 31 maart. Ik zou zeggen, vecht dit met de gebruikers die dit bericht plaatsten uit. Maar een uitgelicht plaatsen op een onbestaande dag, omdat dat "is bedoeld om af-en-toe te gebruiken bij de overgang naar zomertijd" is m.i. geen goed argument. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 4 jul 2015 11:21 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - is dus een soort template voor een gebeurtenis, geparkeerd op een ridicule datum. Kan hernomend worden naar iets met het onderwerp in de datum of de melding van het voorgaande jaar kan als template toegepast worden. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 26 aug 2015 15:25 (CEST)
 • Sjabloon:Navigatie Academische Orde van Bourgondië, Sjabloon:Navigatie N304 (Frankrijk), Sjabloon:Navigatie Zuidoost-Aziatische Spelen, Sjabloon:Navigatie chief ministers India, Sjabloon:Navigatie congresdistricten Florida, Sjabloon:Navigatie jaarpagina's Etcetera-Worldofbike, Sjabloon:Navigatie jaarpagina's Adria Mobil (wielerploeg), Sjabloon:Navigatie provincie Abancay, Sjabloon:Navigatie provincie Acobamba, Sjabloon:Navigatie provincie Alto Amazonas, Sjabloon:Navigatie provincie Chachapoyas - weg - Navigatiesjablonen die enkel rode links hebben, dus ook niet op een artikel in gebruik zijn. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 4 jul 2015 10:10 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen - Dat een navigatiesjabloon niet in gebruik is, is onvoldoende reden tot verwijderen. Navigatiesjablonen zoals dezen zijn nuttig voor toekomstig gebruik. Ze staan niet in de weg. Ze maken deel uit een set van navigatiesjablonen. De artikelen zijn relevant en zullen ooit aangemaakt worden. Dan zijn deze sjablonen direct nuttig. Dit in de toekomst opnieuw maken kost een half uur per sjabloon. Dom om weg te gooien. Daarom ben ik tegen deze reden voor massale verwijdering. Bewijs per geval dat het navigatiesjabloon niet nuttig zal worden. Taketa (overleg) 5 jul 2015 15:43 (CEST)
   • Ik heb ook nooit gezegd dat de sjablonen in de weg zouden staan, want dat is natuurlijk niet het geval. Wat wél het geval is, is dat de sjablonen niet in gebruik zijn en dus blijkbaar volledig overbodig zijn. Navigatiesjablonen zorgen (of zouden daarvoor moeten zorgen) voor navigatie tussen verschillende artikelen die een of andere link met elkaar hebben. Indien de navigatiesjablonen enkel bestaan uit rode links, is dat dus een teken dat deze artikelen om de een of andere reden niet bestaan en zijn ze dus volledig overbodig en hebben ze hier eigenlijk niets te zoeken. Daarom moet een navigatiesjabloon eigenlijk ná de aanmaak van de relevante artikelen aangemaakt worden. Moeten we dan zo'n vijf jaar wachten tot wanneer minstens één linkje blauw gekleurd wordt? Hou er tevens rekening mee dat iedere verwijderde pagina (dus ook sjablonen) door een moderator teruggeplaatst kan worden. Als (met de nadruk op "als") dan binnen een jaar of vijf dat sjabloon tóch nodig is, kan dat binnen vijf minuten teruggeplaatst worden. Lijkt me niet zo'n grote probleem, toch? Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 5 jul 2015 21:37 (CEST)
    • De sjablonen staan niet in de weg en mogen best 5 jaar staan. Verwijderden is in dit geval wel degelijk een probleem. Ja ze kunnen teruggeplaatst worden, maar zodra verwijderd worden deze sjablonen nooit meer gevonden in de zoekmachine. De enige manier om ze bruikbaar te houden is door ze te behouden. Provincies van Peru worden uiteindelijk wel aangemaakt. Daar kun je van uit gaan. Desnoods wacht je 5 jaar. Beter dan uren werk weggooien zonder reden. Zodra zo'n provincie een artikel heeft is dit sjabloon direct te vinden en direct bruikbaar. Taketa (overleg) 6 jul 2015 07:50 (CEST)
     • Nogmaals, ik heb nooit gezegd dat de sjablonen in de weg zouden staan. Ze zijn enkel blijkbaar overbodig en nutteloos. Moest een sjabloon nu één of twee maanden na de aanmaak nog steeds geen blauwe links hebben, zou dat nog niet zo erg zijn. Maar na meer dan één of twee jaar, is dat dus blijkbaar een teken dat ze niet nodig zijn. Men kan ervan uit gaan dat er veel artikelen aangemaakt gaan worden, maar als dat na meerdere jaren nog steeds niet het geval is, begin ik daar toch serieus aan te twijfelen. Daarnaast zeg je dat een navigatiesjabloon dat niet in gebruik is, onvoldoende reden is om te verwijderen. Echter is dat meermaals (en niet door mij alleen) voldoende reden geweest om te beslissen dat dat sjabloon hier geen functie en nut heeft. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 6 jul 2015 10:50 (CEST)
      • "begin ik daar toch serieus aan te twijfelen". Jij betwijfelt dus serieus dat er niet 1 district van deze provincies van Peru ooit aangemaakt zullen worden op Wikipedia? Abancay District heeft 50.000 inwoners, Yurimaguas District heeft 60.000 inwoners. Ik denk dat die ooit aangemaakt zullen worden. Deze sjablonen zijn deel van een serie, waarvan 74 sjablonen in gebruik zijn en 4 nog niet. Ik denk dat de rest ook uiteindelijk gebruikt zullen worden. Regios van de wereld worden simpelweg aangemaakt is mijn ervaring. Jou serieuze twijfel deel ik dus niet.
      • "Moest een sjabloon nu één of twee maanden na de aanmaak nog steeds geen blauwe links hebben, zou dat nog niet zo erg zijn" Sjablonen dienen per geval bekeken te worden. Verwijderen omdat iets niet in gebruik is, is niet correct. Je zegt zelf dat je iets niet verwijdert als het een paar maanden niet in gebruik is. En toch geef je als enige reden voor verwijderen op dat deze sjablonen niet in gebruik zijn. Je zegt niet "zoveel jaar niet in gebruik" of "lange tij niet in gebruik". Deze enige reden is "niet in gebruik". QED: "Niet in gebruik" is duidelijk onvoldoende reden voor verwijderen. Geef per sjabloon aan wat wel de reden is en bekijk het per geval. Neem de moeite om per sjabloon je motivatie te geven. Niet massaal met deze motivatie. Je zegt zelf dat "niet in gebruik" " nog niet zo erg" is. Taketa (overleg) 7 jul 2015 13:15 (CEST)
       • Zeg nooit nooit, maar moeten we dan nog zo'n jaartje of vijf, zeven, tien wachten? Je kan ze natuurlijk zelf even aanmaken, als je het zo zonde vind dat hier een artikel over een stad met 50.000 of 60.000 inwoners ontbreekt.
        In het verleden zijn er (in de loop van maanden, jaren?) namelijk, en niet alleen door mij, verschillende (navigatie)sjablonen genomineerd, waarbij de enige motivatie en reden "enkel rode links, niet in gebruik" was. Voor zover ik weet zijn deze dan ook, tenzij er natuurlijk ondertussen links blauw gekleurd zijn/waren, telkens verwijderd (onder andere óók door mij). Als dus verwijderen omdat iets (zeer lange tijd) niet in gebruik is, geen verwijderreden is, zullen we snel heel wat terugplaatsverzoeken moeten doen vrees ik. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 7 jul 2015 23:06 (CEST)
        • Mogelijke terugplaatsingen is geen argument. Artikelen schrijven is geen argument. Laat nuttige sjablonen staan. 74 van de 78 sjablonen, die er jaren stonden, zijn in gebruik. Er is geen enkele aanleiding om de laatste 4 te verwijderen. Ook voor de andere sjablonen zie ik geen argumenten gegeven voor verwijderen. Mvg, Taketa (overleg) 10 jul 2015 11:48 (CEST)
         • Ze zijn niet nuttig. Moesten ze nuttig zijn, dan waren ze in gebruik geweest. Dat is niet het geval, dus zijn ze nutteloos. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 11 jul 2015 00:12 (CEST)
          • En ik denk dat ze wel nuttig zijn. Zit ik fout, niks aan de hand. Ben jij fout, dan is Wiki weer een paar uur kwijt. Mvg, Taketa (overleg) 12 jul 2015 00:06 (CEST)
           • Ik vind het eerlijk gezegd vreemd dat er nu op zo'n manier op dergelijke nominaties gereageerd wordt. Reeds langere tijd werden dergelijke (navigatie)sjablonen door meerdere gebruikers om dezelfde reden genomineerd. Nooit was dat een groot probleem, en daarom werden deze dan ook telkens verwijderd. Nu blijkt dit echter ineens wél een probleem te zijn. Als sjablonen écht nodig waren, dan waren deze al veel sneller in gebruik genomen, en niet na minstens meer dan 2 jaar. Of er nu veel werk of weinig werk in gestoken werd, als ze niet gebruikt worden, hebben ze hier niets te zoeken. Zó veel werk zal er dan ook weer niet ingestoken zijn, want het werk is zelfs niet afgemaakt. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 12 jul 2015 18:24 (CEST)
            • Een reactie op een nominatie is logisch. Anders hadden we geen nominatieperiode nodig. Ik reageer op deze nominatie. Niet op anderen. Een nominatie van meerdere sjablonen zonder duidelijke reden waarom een individueel sjabloon weg zou moeten, welk sjabloon lang staat, welk sjabloon niet af is, en welk sjabloon waarschijnlijk niet gebruikt gaat worden of juist wel lijkt me onvoldoende reden om alle sjablonen op te verwijderen. Dit lijkt me een logische reactie op een nominatie. Taketa (overleg) 14 jul 2015 00:35 (CEST)
Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd zondag 05/07, af te handelen vanaf 19/07[bewerken]

 • ...

Week 28[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd maandag 06/07, af te handelen vanaf 20/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd dinsdag 07/07, af te handelen vanaf 21/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd woensdag 08/07, af te handelen vanaf 22/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd donderdag 09/07, af te handelen vanaf 23/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 10/07, af te handelen vanaf 24/07[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zaterdag 11/07, af te handelen vanaf 25/07[bewerken]

 • Sjabloon:Zijbalk Bahá'í - weg - We hebben al het navigatiesjabloon Sjabloon:Navigatie Bahá'í. Gebruik van beide is overbodig. De meeste links zitten in beide en de links die nog niet in de navigatie zitten, kunnen er alsnog ingestoken worden. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 11 jul 2015 10:50 (CEST)
  • Misschien overbodig maar nog wel in gebruik. Zijbalken bij religies zijn ook niet ongebruikelijk, dus bij Bahá'í kan het ook heel goed beter zijn om een zijbalk in te voegen in plaats van of tegelijk met een navigatiesjabloon. zo is er een Sjabloon:Navigatie lama en een Sjabloon:Zijbalk Lama. Misschien de nominatie nog een keer verlegen en wellicht de lamazijbalk ook gelijk nomineren? - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 26 aug 2015 15:44 (CEST)

Toegevoegd zondag 12/07, af te handelen vanaf 26/07[bewerken]

 • ...

Week 31[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd maandag 27/07, af te handelen vanaf 10/08[bewerken]

Toegevoegd dinsdag 28/07, af te handelen vanaf 11/08[bewerken]

 • Sjabloon:Infobox supermarktketen - samenvoegen met Sjabloon:Infobox bedrijf - Supermarktketens zijn ook bedrijven, en infobox bedrijf heeft de mogelijkheid om veel meer parameters (zoals onder andere die van de beurs) aan een artikel toe te voegen. Nu krijgen supermarktketens een kleinere en beperktere infobox, terwijl we één kunnen geven waar veel meer relevante info in kan. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 28 jul 2015 23:06 (CEST)
  • Als ze één op één overgezet kunnen worden, moet dat eerst gebeuren, voor het oude sjabloon weg kan. Wat betreft de beurs: er staat niet één supermarkt op de beurs, bij mijn weten, zij die er wel zijn, doen dat eigenlijk allemaal via een holding (Ahold, etc). Dan moet de beursvermelding dus op het artikel van de holding gebeuren, en niet op het artikel van de supermarktketen. ed0verleg 26 aug 2015 13:40 (CEST)
   • Naast de beurs zijn er ook nog andere parameters die ontbreken, maar er eigenlijk wel zouden moeten of kunnen zijn. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 28 sep 2015 23:13 (CEST)
 • Sjabloon:Infobox bedrijfsonderdeel - idem hierboven - Er ontbreken relevante parameters die van belang zijn/kunnen zijn in de artikelen waar dit sjabloon gebruikt wordt. We zouden alles gewoon kunnen kopiëren, maar dan komt de vraag waarom we dan identiek dezelfde infoboxen moeten behouden. Infobox bedrijf heeft dan weer een paar parameters niet die er zeker aan moeten toegevoegd worden, want ook zij zijn van relevant belang. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 28 jul 2015 23:22 (CEST)
  • Tjah, dit slabloon gaat wel niet over een volledig bedrijf natuurlijk. Met zoals je aangeeft - andere velden. Geen idee of men dat dan zomaar moet invoegen of niet. Je kan ook niet élk sjabloon in 1 algemeen sjabloon met alle mogelijk velden invoegen ;-)LimoWreck (overleg) 29 aug 2015 02:10 (CEST)
   • Dat klopt, maar heel wat parameters (mogelijks zelfs [bijna] allemaal) kunnen voor beide gebruikt worden. Als dit sjabloon dan meer parameters zou krijgen om op die manier meer info weer te kunnen geven, rest nog de vraag of het dan écht nog nodig is om dan twee verschillende infoboxen te gebruiken. Dinosaur918 (vragen of opmerkingen?) 28 sep 2015 23:25 (CEST)


Toegevoegd woensdag 29/07, af te handelen vanaf 12/08[bewerken]

 • ...

Toegevoegd donderdag 30/07, af te handelen vanaf 13/08[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 31/07, af te handelen vanaf 14/08[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zaterdag 01/08, af te handelen vanaf 15/08[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zondag 02/08, af te handelen vanaf 16/08[bewerken]

 • ...

Week 36[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd maandag 31/08, af te handelen vanaf 14/09[bewerken]

 • ...

Toegevoegd dinsdag 01/09, af te handelen vanaf 15/09[bewerken]

Citaat uit het gekleefde verwijderingssjabloon: "Het is niet de bedoeling dat het sjabloon al van pagina's verwijderd wordt voordat het uit het systeem is verwijderd." Doe dat dan ook niet. Toyo Mojito (overleg) 2 sep 2015 19:15 (CEST)
Hoi. Een sjabloon was niet de meest geschikte vorm, maar dit is eigenlijk gewoon een lijst: Gebruiker:Smile4ever/Lijst_van_online_opslagdiensten (concept hoe een lijst hiervan er zou kunnen uitzien). Tegen Tegen verwijderen roekeloos verwijderen, voor omvormen naar lijst. Face-smile.svg4ever(Overleg) 2 sep 2015 20:25 (CEST)
Voor Voor verwijderen - zeker niet behouden als sjabloon, misschien als lijst nog houdbaar maar dan moet wel even gekeken worden naar wat Wikipedia niet is. - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 24 sep 2015 09:41 (CEST)

Toegevoegd woensdag 02/09, af te handelen vanaf 16/09[bewerken]

 • ...

Toegevoegd donderdag 03/09, af te handelen vanaf 17/09[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 04/09, af te handelen vanaf 18/09[bewerken]

Dat wat je hierboven voorstelt is precies waar ik druk mee bezig ben, maar door dit soort nominaties vergaat me eerlijk gezegd de lust een beetje. Waarom stel je het gewoon niet even voor op mijn overlegpagina, ipv direct met nominaties te gaan gooien. Magalhães (overleg) 4 sep 2015 18:22 (CEST)
Dan had je een op een proberen me te overtuigen ze helemaal niet te nomineren, of om te wachten tot er artikelen per congres zouden zijn? - Tengwa osse.svgTengwa rómen.svgTengwa osse.svgTengwa óre.svg - (Gebruiker - Overleg) 21 sep 2015 11:19 (CEST)

Toegevoegd zaterdag 05/09, af te handelen vanaf 19/09[bewerken]

Het zou helpen als iemand die ene tabel waar het gebruikt wordt dan zonder dit sjabloon uitvoert. ed0verleg 30 sep 2015 10:44 (CEST)
Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en uitgevoerd als daar aanleiding toe was.

Toegevoegd zondag 06/09, af te handelen vanaf 20/09[bewerken]

Week 40[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd maandag 28/09, af te handelen vanaf 12/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd dinsdag 29/09, af te handelen vanaf 13/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd woensdag 30/09, af te handelen vanaf 14/10[bewerken]

Toegevoegd donderdag 01/10, af te handelen vanaf 15/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 02/10, af te handelen vanaf 16/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zaterdag 03/10, af te handelen vanaf 17/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zondag 04/10, af te handelen vanaf 18/10[bewerken]

 • ...

Week 41[bewerken]

Weekpagina aan volglijst toevoegen | Geschiedenis van weekpagina bekijken | Alleen weekpagina bekijken

Toegevoegd maandag 05/10, af te handelen vanaf 19/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd dinsdag 06/10, af te handelen vanaf 20/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd woensdag 07/10, af te handelen vanaf 21/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd donderdag 08/10, af te handelen vanaf 22/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd vrijdag 09/10, af te handelen vanaf 23/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zaterdag 10/10, af te handelen vanaf 24/10[bewerken]

 • ...

Toegevoegd zondag 11/10, af te handelen vanaf 25/10[bewerken]

 • ...

Kandidaten directe verwijdering[bewerken]

Alleen in geval van werkelijke onzin of (spel)fouten. Bij de geringste twijfel het sjabloon hierboven vermelden, dan wordt deze, mits ongewijzigd, over 2 weken verwijderd. Voor de exacte criteria, zie Richtlijnen voor moderatoren.