Overleg gebruiker:JoostB

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief Overleg 2011 - 2016
Archief Overleg 2017

Hallo JoostB, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.926.599 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia. U kunt met de Volglijst volgen of uw bijdragen bewerkt worden. Algemene vragen worden pijlsnel beantwoord in De Kroeg. Veel plezier met het spuien van uw kennis en inzichten. Verrekijkertot overleg bereid 30 jan 2006 23:13 (CET)

Ook welkom namens mij! Altijd leuk om mensen te zien die afkomstig zijn uit plaatsen waar nog weinig over geschreven is. Kun je nog meer vertellen over Wormerland? Iets over de historie bijvoorbeeld? Lijkt me leuk, ik zet het artikel vast op mijn volglijst, dan kan ik je eventueel helpen wanneer er iets mis gaat. Heb je vragen, reageer gerust. Groetjes, Sietske Reageren? 31 jan 2006 15:44 (CET)
Bedankt voor je berichtje! Geeft niet dat het even duurde, ik had wikipedia ook pas na enige tijd door. Ik zal eens op de link kijken die je gegeven hebt, maar schroom - wanneer je tussen het klussen door tijd over hebt - vooral niet om zelf ook aan de slag te gaan met schrijven. Mijn aanbod om te helpen blijft geldig. :-) Groetjes, Sietske Reageren? 10 feb 2006 23:51 (CET)


Overleg (29-12-2017) 2018:

Twee bruggen[bewerken]

Beste Joost, ik heb artikel Rozenoordbrug opnieuw moeten aanpassen. Die metrobrug heeft nu ook een naam. Ook heb ik aangemaakt in dezelfde opzet Europaboulevardbrug gemaakt, zou jij hem nog willen nalopen cq aanvullen. Ik heb er een wiu2 opgezet, dan hebben we even de tijd. Ik zal vanmiddag de Singelgrachtbrug en Houtmankadebrug samenvoegen, dan kan Paul Be later zijn wijzigingen nog doorvoeren. Ceescamel (overleg) 29 dec 2017 12:59 (CET)

Beste Cees, bedankt voor de melding. Ik ben net terug van vier dagen weg. Pas over enkele dagen ga ik hier eens goed na kijken en wat voorstellen doen. JoostB (overleg) 1 jan 2018 19:46 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

Voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. Aangezien u nog altijd actief bent, dan is deze ster hier wel op zijn plaats. Rode raaf (overleg) 28 jan 2018 17:13 (CET)

Dankjewel! JoostB (overleg) 28 jan 2018 17:49 (CET)