Nat Wolff

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Nat Wolff
Nat Wolff (2012)
Nat Wolff (2012)
Algemene informatie
Volledige naam Nathaniel Marvin Wolff
Geboren 17 december 1994
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Officiële website
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Muziek

Nathaniel (Nat) Marvin Wolff (Los Angeles, 17 december 1994) is een Amerikaanse acteur, zanger, songwriter, componist, bandleider en een keyboardspeler.

Carrière[bewerken]

Nat Wolff is als zanger, songwriter, gitarist en keyboardspeler, samen met Alex Wolff, drummer en mede-bedenker van The Naked Brothers Band, een jonge ster in de televisieserie The Naked Brothers Band op Nickelodeon. Hij kwam in deze serie terecht na de film The Naked Brothers Band: The Movie, die gebaseerd was op het leven van Nat en Alex. Alex is het kleine broertje van Wolff, terwijl hun moeder weer de bedenker en schrijver is van The Naked Brothers Band televisieserie en film(s).

Wolff bleef maar bordjes en briefjes op zijn slaapkamerdeur hangen met berichten zoals "I want to be a child actor!", vrij vertaald als: "Ik wil een kindster zijn!". Maar zijn moeder vond dat hij een normaal leven moest leiden, om hem echter een beetje te kalmeren filmde ze een eigen mini-sitcom van Nat, genaamd Don't Eat of my Plate. Toen veranderde Draper van gedachten en liet haar zoon tòch een kindster worden, door middel van een film over haar zoon en zijn band, die hij sinds de basisschool had opgericht met vrienden.

Wolff zegt:

Aanhalingsteken openen

Ik hield er altijd al van. Ik houd van The Beatles. Ik ken al hun liedjes. Ik wilde net als hen zijn. Het is allemaal gebaseerd op de werkelijkheid. Het is geen werk. Het zijn dingen die we zouden kunnen zeggen of doen of die willen we zeggen of doen. Ik houd van het gevoel om iets te creëren wat er eerst niet was. Als we nog een seizoen maken, zit ik weer vol ideeën.

Aanhalingsteken sluiten

Hij is in Off Broadway-theaters verschenen in "Getting into heaven" samen met Cooper Pillot en in "The Heart of Baghdad", beide geschreven door Draper. Hij presenteerde ook op de Amerikaanse Nickelodeon de TeeNick's Crush Week samen met Miranda Cosgrove, bekend uit Drake & Josh en uit iCarly.

Hij heeft een kleine rol in de film "New Years Eve". Hij speelde ook in Peace, Love and Misunderstanding. Ook speelt hij de rol van Isaac in de film "The Fault In Our Stars" gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green.

Privé[bewerken]

Hij is de zoon van actrice, screenwriter, producer en regisseur Polly Draper en jazzpianist/componist Michael Wolff.

Externe links[bewerken]