Overleg:Afrodite (Couperus)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Afrodite (Couperus). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 1 mrt 2018 20:42 (CET)[reageer]

Tekst die op Wikisource hoort[brontekst bewerken]

Deze artikelversie was in lijn met de algemene en alle vaste bijdragers hier wel bekende afspraak dat dergelijke letterlijke teksten niet hier thuishoren, maar op Wikisource, het zusterproject dat daarvoor bedoeld is. gebruiker:KlaasZ4usV had in dit geval dus volkomen gelijk met zijn aanpassingen. Nog eens extra ongewenst is het dat niet alleen de tekst die hier niet thuishoort simpelweg wordt teruggezet, maar dat ook het Wikisource-sjabloon mee wordt verwijderd.

Kan iemand s.v.p. met dit in het achterhoofd de normale artikelversie weer herstellen? Ik zie dat op Odalisken hetzelfde is gebeurd, dus dit verzoek geldt ook voor dat artikel. De Wikischim (overleg) 20 apr 2019 14:29 (CEST)[reageer]