Overleg:Air Operations Control Station Nieuw Milligen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Radar jaren 60[bewerken]

In 1961, 1962 (en vermoedelijk al eerder), stond er een 438 radar, die toen echter meestentijds US was. Fortie (overleg) 28 mrt 2011 21:40

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Air Operations Control Station Nieuw Milligen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 sep 2017 04:14 (CEST)

Waar is 711 squadron gebleven?[bewerken]

Weliswaar opereren zij nu op Schiphol, maar het squadron is nog altijd gevestigd op Nieuw Milligen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door RonaldV-tm (overleg · bijdragen) 21 jun 2019 23:00‎ (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

@RonaldV-tm: is dit informatie waarvan je zou willen dat die in het artikel komt te staan? Apdency (overleg) 22 jun 2019 10:18 (CEST)
@Apdency: Als voormalig medewerker van het AOCS en administrator van een socialmedia group met (ex-)leden, weet ik dat niet alleen ik, maar meerdere (ex-)leden van dat onderdeel dat willen. Het AOCS wordt uit de aard van haar werkzaamheden al sinds haar oprichting eind jaren 40 zeer terughoudend beschreven, daarom willen zij graag dat wat er wél bekend is niet alleen correct, maar ook volledig is. (RonaldV-tm (overleg) 29 jun 2019 14:55 (CEST))
Prima. Dan is de vervolgvraag: wil je dat iemand anders dat erin gaat zetten of ga je dat zelf doen? Groet, Apdency (overleg) 29 jun 2019 15:03 (CEST)