Overleg:Angerfist

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

"Time To Make A Stand" is wrong[bewerken]

This one's correct: http://www.discogs.com/search?type=releases&q=outblast+stand+angerfist --195.93.60.5 26 jan 2008 12:45 (CET) (Gabbahead.)

Aanpassingen[bewerken]

Heel veel releasejaren kloppen niet, of staan er niet bij. Ook zijn er een aantal nummers wat geen officiele releases zijn, zoals beide megamixen, ik weet ook niet of deze door angerfist zelf gemixt zijn??? Ik heb al een paar nummers eruit gehaald en een apparte tabel gemaakt met remixes die angerfist geproduceerd heeft, tevens heb ik daar de remixes aan toegevoegd die er nog niet bij stonden. Wegens tijdgebrek heb ik geen tijd om de rest van de releases aan te passen, maar naar mijn mening is het een goed plan om een lijstje te maken van zijn platen/albums en verder welke nummers hij gemaakt heeft. Mischien is het dan ook een idee om hier alleen nummers neer te zetten die niet op zijn vinyls/album(s) (binnenkort komt er nog 1 uit) zijn verschenen en verder dan een lijstje te maken met welke tracks op welk album staan? zoals het er nu uitziet vind ik in ieder geval niet kunnen, het bevat te veel fouten en is onoverzichtelijk. Voor meer (en betrouwbare) informatie over zijn discografie wil ik jullie doorverwijzen naar:

[1] – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Rogier076 (overleg · bijdragen)

Biografie[bewerken]

Ik heb zojuist een NPOV-sjabloon geplaatst bij bovenstaand kopje omdat ik dit wel erg shownieuws-achtig geschreven vond. Mocht zich iemand geroepen voelen hier 'ns naar te kijken, graag. Ik zal zelf ook nog wel een keer een blik werpen, maar vandaag effe niet. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 5 apr 2017 21:22 (CEST) Geregeld door een anonieme user (ik, op andere (Kroatische) IP). Improvement is welcome though. 31.217.17.18 16 nov 2018 19:51 (CET)