Overleg:Arco da Rua Augusta

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De titel van dit artikel kan beter Arco da Rua Augusta zijn, of de tekst zou inhoudelijk over de straat dienen te gaan, met de boog als onderdeel van. Marzelk (overleg) 5 jun 2013 14:32 (CEST)

Onder het driehoekje, naast het sterretje naast Geschiedenis, zit de optie "Titel wijzigigen" waarmee dat kan worden gedaan! ed0verleg 5 jun 2013 14:54 (CEST)
Aangezien de opzet van jouw hand is en jij dus op de hoogte bent van het onderwerp, laat ik de keuze om het een of het ander uit te voeren aan degene met kennis ;-) Marzelk (overleg) 5 jun 2013 15:02 (CEST)
Bedankt voor deze eer! Ik heb het artikel op verzoek aangemaakt, omdat in de kroeg werd aangegeven dat dit artikel vandaag of morgen bij de afbeelding van de dag hoort. Ook de interwiki's hebben overigens deze naam, maar het lijkt er inderdaad op dat er een straat is met deze naam, en dat die Arc in die straat staat. ed0verleg 5 jun 2013 15:10 (CEST)
De interwiki's leggen nog wel eens een kruisverband aan, van straat naar boog. Maar, de Rua Augusta is een straat, de Arco da Rua Augusta is een boog, dat blijkt wel uit alle artikelen. Marzelk (overleg) 5 jun 2013 15:23 (CEST)