Overleg:Bram Peper

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Bram Peper is bij zijn benoeming niet de jongste burgemeester geweest. Andere gemeenten hadden nog jongere burgemeesters.

=Dat is zo. Ik heb eraan toegevoegd: van een grote stad.

Ik vind dit een nogal oppervlakkige biografie. Er moet nog veel aan gebeuren. Ik heb er een fout uitgehaald: opvolger als minister was Klaas de Vries en niet Roger van Boxtel.

Verder heb ik zijn rehabilitatie toegevoegd en zijn hoogleraarschap vóór 1982.

Maar wat heeft degene toegevoegd of verbeterd die er de status van "betwiste neutraliteit" aan heeft verbonden? Niets vrees ik.

Henk van Haandel 24 okt 2007 22:52 (CEST)Reageren

Ik vind het op zijn minst voorbarig om te spreken van rehabilitatie. Bram Peper heeft via de bestuursrechter afgedwongen dat het rapport van KPMG teruggetrokken werd, maar mijns inziens is in de algemene opinie zijn naam niet (geheel) hersteld. Om maar niet te zeggen dat alle punten waarvan hij werd beschuldigd hard zijn werlegd.

Merlijn 4 jan 2008 9:58 (CEST)

pov[brontekst bewerken]

Wil degene die het artikel pov vindt dat hieronder met de redenen melden? In de tussentijd haal ik het POV weg. aleichem groeten 24 feb 2008 12:13 (CET)Reageren

tegenwoordig[brontekst bewerken]

Wellicht niet geheel onbelangrijk: wat doet Peper nu? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jagermaester (overleg · bijdragen) 6 mrt 2008 10:57

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Bram Peper. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 jul 2017 08:12 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Bram Peper. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 19:15 (CEST)Reageren