Overleg:Calm after the storm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Marcel Bezençon Award[brontekst bewerken]

In het lemma stond dat Calm After the Storm een Marcel Bezençon Award gewonnen heeft voor beste lied. Dat is veranderd in twee Marcel Bezençon Awards, waarbij de reden voor het winnen van de eerste werd geschrapt. De tweede werd gegeven door de commentatoren. Volgens NRC Handelsblad voor het beste optreden, ofwel een combinatie van zangkwaliteit, lied en show (lijkt mij tenminste). Om alleen te schrijven dat het nummer twee awards won, lijkt dan mij niet helemaal volledig, aangezien er maar één award specifiek voor het lied zelf is. mvg. Happytravels (overleg) 12 mei 2014 17:00 (CEST)[reageer]

In het lemma staat: "Muziekproducent JB Meijers zorgde voor de opzet van het lied, dat door DeLange en Waylon werd vervolmaakt". Elders op internet lees ik dat Meijers de tekst schreef voor het lied. Dat lijkt mij duidelijker. Of zorgde hij voor de tekst en daarnaast voor de productie? DeLange en Waylon vervolmaakten het lied, staat er. Hoe? Want Waylons naam komt niet voor bij de schrijvers (muziek/tekst) van het lied. En wie was de belangrijkste schrijver van het lied? Tot voor kort stond namelijk Rob Crosby's naam eerder genoemd dan DeLange. mvg. Happytravels (overleg) 13 mei 2014 00:33 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Calm_after_the_storm zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 13 apr 2022 07:18 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.