Overleg:Champignon

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

plaats voor een doorverwijspagina. champignon is ook een grote franse keten van supermarkten. groeten, gz.

Dat is Champion, toch? cicero 29 mrt 2006 21:19 (CEST)Reageren[reageer]
Champion (supermarkt), met dank aan Gebruiker:LimoWreck, die zojuist dat artikel schreef... cicero 29 mrt 2006 21:32 (CEST)Reageren[reageer]

Misschien bij link Voedingscentrum ook uitleggen waarom zij het eten van rauwe champignons afraden, nl. vanwege de gifstof agaritine. Met vr. groet, Erik Bakker

Je mag het ook zelf doen
Als je denkt dat een wijziging noodzakelijk is, ga dan je gang en breng die wijziging gewoon zelf aan. Wikipedia is een wiki, dus iedereen (ook jij) mag een artikel wijzigen. Je hoeft niet eens in te loggen. Op Wikipedia mag je je gang gaan, en je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken. Nieuwe mensen die bijdragen zijn altijd welkom.


Weet iemand of champignon een groente is? Joost

Champignon is geen groente, maar valt onder paddenstoelen.Rasbak 23 nov 2006 10:04 (CET)Reageren[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Champignon zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 11 apr 2022 07:18 (CEST)Reageren[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.