Overleg:Cibao

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Door de verandering van de naam Cibao regio naar Cibao kan er spraakverwarring ontstaan met de Cibao vallei. Dit is een ander gebied in hetzelfde land. Ik heb nu gezien dat er in andere landen ook Cibao is gebruikt en is kennelijk een overweging geweest voor de verandering. Een ander aspect is het feit dat het een van de drie Dominicaanse regio's is en de andere twee regio's hier weer op een andere manier zijn aangepast. Hierdoor is de situatie ontstaan dat gelijksoortige gebieden op verschillende manieren worden vermeld. Dit is vast geen wenselijke situatie. Mvg JosUTC-4Vlag van Dominicaanse Republiek DOM (overleg) 30 jan 2013 00:20 (CET)

De namen "Cibao regio" en "Cibao vallei" zijn onjuist. Verwijzing naar Valle de Cibao bovenaan de pagina aangebracht. Kattenkruid (overleg) 30 jan 2013 12:05 (CET)
Bedankt voor het veranderen in een betere aanduiding. Mvg JosUTC-4Vlag van Dominicaanse Republiek DOM (overleg) 31 jan 2013 18:16 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Cibao. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 sep 2017 17:01 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Cibao. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 apr 2019 15:24 (CEST)