Overleg:Colruyt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bij de verwijzing naar OKay(winkels) loopt het fout . het gaat naar het woord OK .--Kdemetter 7 jul 2006 11:20 (CEST)

Ik heb het aangepast maar nu staat er OKay(winkel) . hoe kan ik dat doen zodat er enkel OKay staat en dat hij verwijst naar OKay(winkel) ? --Kdemetter 7 jul 2006 11:31 (CEST)

Ik heb een aantal wijzigingen aangebracht, en die zijn integraal verwijderd geweest. Ik vind dat dat niet kan. De link naar Colruyt India is verwijderd geweest. Het moet kunnen dat ook kritische informatie over bedrijven wordt opgenomen. Lage lonen, ontbrekende loopband,it afdeling in een Indische belastingvrije zone ,enz.. dit zijn zaken die ook moeten kunnen gezegd worden. Helius.klein (overleg) 15 aug 2011 18:09 (CEST)

Het staat u vrij deze dingen in encyclopedische context toe te voegen, mits u daarvoor betrouwbare bronnen kunt aandragen. Graag zie ik deze van u. P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 15 aug 2011 18:10 (CEST)

Graag antwoord op volgende vragen :

  • Wat is er encyclopedisch mis met het opnemen van het bedrijf Colruyt India (samen met de link naar dat bedrijf) binnen de lijst van Colruyt bedrijven.
  • Wat is er encyclopedisch mis met de vaststelling dat zij onder kritiek staan omwille van hun rol wat betreft import genetisch gemodificeerd soja meel, staat goed gedocumenteerd op de website van Goedkoop Vlees Stinkt. Link was bijgeleverd. (de website is goed gedocumenteerd)
  • Wat is er encyclopedisch mis met het vaststellen van het ontbreken van rolbanden aan de kassa : dat weet iedereen die een Colruyt winkel is binnengegaan.
  • Wat is er encyclopedisch mis met de vaststelling dat thermisch papier helemaal geen milieuvooruitgang is : de bijgeleverde links waren die van Colruyt zelf, en die van het Beierse Landesamt für Umwelt , waarin het aantal benodigde scheikundige stoffen netjes werd uitgelegd.Helius.klein (overleg) 15 aug 2011 18:33 (CEST)
U probeert, op deze manier uw eigen POV door te pushen. Tekst in Wikipedia dient neutraal te worden geschreven, en dat miste volledig in uw tekst. Uw tekst zag eruit alsof u het bedrijf Colruyt zwart wou maken (daar getuigen ook uw overlegopmerkingen van). Dit soort zwartmakerij wordt niet getolereerd, daarom verzoek ik u nogmaals om aan te komen met duidelijke bronnen voor uw beweringen. En niet een of ander weblog accountje kan uw bewerkingen ook maar een millimeter bevestigen. P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 15 aug 2011 18:37 (CEST)
Ik heb de wijzigingen van Helius.klein nagekeken, en ik vind dat deze niet in het artikel horen.
Helius, ik stel voor dat je het artikel uitbreidt met een kopje "ecologie" (waar Colruyt toch zwaar op inzet). Een aantal van je opmerkingen kunnen dan als kanttekening toegevoerd worden in het artikel. MADe (overleg) 15 aug 2011 22:45 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Colruyt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 sep 2017 19:37 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 6 externe link(s) gewijzigd op Colruyt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 jun 2018 17:08 (CEST)