Overleg:Comic Sans

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik ben niet bedreven in het maken of aanpassen van heuse Wiki-pagina's, vandaar dat ik dit maar even meld via een "Overleg-pagina". Het plaatje van Zorgvlied toont namelijk juist helemaal geen opschrift in de Comic Sans maar de Tekton, een script-lettertype waar de meeste ontwerpers weinig tot geen moeite mee hebben. Voor een correct voorbeeld van de Comic Sans kan een van de eerste drie plaatjes op mijn eigen pagina gebruikt worden: http://www.studea.nl/pages/comicsans_pics.html – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Peter Villevoye (overleg · bijdragen)

Dank voor de update. Mijn oog is wat minder typografisch geoefend dan het zou moeten zijn, ik zal in ieder geval het huidige plaatje verwijderen. Milliped (overleg) 11 nov 2012 10:59 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Comic Sans. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 jun 2018 17:17 (CEST)Reageren