Overleg:Deltapark Neeltje Jans

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eerste opzet[bewerken]

Zojuist heb ik de eerste opzet voor de pagina van Deltapark online gezet. Ik heb teksten, aangeleverd door Deltapark zelf, zoveel mogelijk van hun subjectieve karakter ontdaan en er een algemeen neutraal artikel van gemaakt. Ik ben benieuwd naar de feedback van andere redacteuren! Dogteam 17 jul 2008 10:17 (CEST)

Misschien kun je het artikel nog aanvullen met Sjabloon:Infobox pretpark. Afhaalchinees 17 jul 2008 10:38 (CEST)
Ik had het sjabloon inderdaad al gevonden. Ik ga proberen zoveel mogelijk van de informatie voor het sjabloon te verzamelen en deze toe te voegen zodra ik de gegevens heb! Dank voor het meedenken. Dogteam 17 jul 2008 11:47 (CEST)
Als ik lees "teksten, aangeleverd door Deltapark zelf" gaan alarmbellen rinkelen. Hoe zit het met het copyright? Aangepast of niet, als de teksten van Deltapark komen kan er een copyrightschending zijn. Daar moet goed mee opgepast worden, dus ik hoop dat het meevalt. Troefkaart 17 jul 2008 13:04 (CEST)
De totstandkoming van deze pagina is geheel in overleg met een voorlichtingsmedewerker van Deltapark Neeltje Jans gegaan. Dus van het aanleveren van teksten tot de controle en goedkeuring van de uiteindelijke inhoud alvorens deze op Wikipedia geplaatst is. Omdat men bij Deltapark doorgaans gewend is wervende teksten met een commerciële insteek te schrijven hebben zij het webbureau dat hun 'internet presence' beheert (mijn werkgever) gevraagd het artikel over Deltapark op te stellen en op Wikipedia te plaatsen. Aanleiding voor het artikel was het feit dat er voldoende interessante feiten voorhanden waren om een objectief en informatief over het park zelf op te stellen. Dogteam 18 jul 2008 14:47 (CEST)

Afbeeldingen[bewerken]

Ik zit nog met het volgende; ik wil twee afbeeldingen (het logo van Deltapark en een foto van het meest prominente gebouw, Deltaplaza) verwerken in het artikel. Ik heb echter nog nooit afbeeldingen geplaatst en ben benieuwd welke licentie ik het beste kan kiezen, met name voor het logo. Ook heb ik geen idee wat ik bij de metadata-velden (behalve beschrijving, die is me wel duidelijk!) in dien te vullen bij het logo. Dogteam 17 jul 2008 10:17 (CEST)

Ik raad je aan een account op Wiki Commons aan te maken en de afbeelding daar te uploaden, dan is de afbeeldingen meteen ook voor andere wiki's beschikbaar. Eigenlijk wijst alles zichzelf bij het uploaden. Veel succes. Afhaalchinees 17 jul 2008 10:36 (CEST)
Dit kan beter opgenomen worden bij Neeltje Jans ook gezien de naamswijzigingen ? Zie ook Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen -- Ricknl 17 jul 2008 11:09 (CEST)
In feite staan de twee los van elkaar; Neeltje Jans is een geografisch gebied, een voormalig werkeiland in de Oosterschelde waar o.a. het Topshuis (bedieningsgebouw van de Oosterscheldekering, een mosselkwekerij, een natuurgebied, een haven en het recreatiepark Deltapark Neeltje Jans te vinden zijn. Dogteam 17 jul 2008 11:47 (CEST)
Het Deltapark is niet gelijk aan Neeltje Jans, samenvoegen is dus niet nodig. Misschien staat er ergens op Commons in de categorie Delta Works al een afbeelding, maar uploaden wijst zichzelf, bij twijfel roep je maar om hulp. Troefkaart 17 jul 2008 13:04 (CEST)