Naar inhoud springen

Overleg:Equans Nederland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Maniago

Cofely Nederland NV zou niet doorverwezen moeten worden naar Cofely GDF SUEZ maar juist andersom! - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 217.166.79.130 (overleg|bijdragen)

Als je denkt dat het omwisselen van de titels beter is (het liefst wat argumenten erbij geven), dan kan je een verzoek daartoe indienen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen. **Man!agO** 21 okt 2009 12:37 (CEST)Reageren

Artikel opsplitsen in de onderdelen van Cofely?[brontekst bewerken]

Hoi,

Cofely is een entiteit binnen GDF SUEZ, Cofely Nederland NV is het Nederlandse onderdeel hiervan. Cofely Nederland is in 2009 gevormd door het onder één naam brengen van GTI NV, Fabricom Oil & Gas NV en Axima Services NV.

Het artikel over "Cofely Nederland NV" is het oude stuk wat vroeger gebruikt werd door GTI en beschrijft de geschiedenis en groei van GTI. Over Fabricom en Axima Services is niets beschreven in het artikel. Tevens is het onjuist dat Cofely vroegen GTI heette. Wellicht is het handig om een stuk over waaruit Cofely Nederland gevormd is bovenaan te zetten en de groei van de diverse (oude) onderdelen in paragraven te verdelen en eronder te zetten.

Han Blokland per 1-5-2010 nieuwe CEO Cofely Nederland[brontekst bewerken]

Han Blokland per 1-5-2010 nieuwe CEO Cofely Nederland. Afscheid is genomen van Edo van den Assem

A.u.b. wijzigen

Organisatie wijziging GDF SUEZ Energy Services[brontekst bewerken]

Cofely Nederland NV viel tot voor kort rechtstreeks onder de Entiteit GDF SUEZ Energy Services en rapporteerde rechtstreeks aan "Parijs". Om Bestuurstechnische redenen is hier een managementlaag tussen gezet, en rapporteert Cofely Nederland NV aan de nieuwe Entiteit Cofely BeNeLux welke gevestigd is in Brussel. Cofely BeNeLux (Brussel) rapporteert aan GDF SUEZ Energy Services (Parijs).

Hoe dit te omschrijven in de tekst??

Oprichtingsdatum Cofely Nederland NV niet juist[brontekst bewerken]

De Oprichtingsdatum van Cofely Nederland NV moet zijn 01-01-2009. Op die datum fusseerde Axima, Fabricom en GTI tot een concern onder de naam van Cofely. De datum die nu genoemd is, is de oprichtingsdatum van Groenpol. Groenpol is een van de vele (meer dan honderd) bedrijfjes die tegenwoordig Cofely Nederland NV vormen.

a.u.b. aanpassen?