Overleg:Europese nerts

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bedreiging?[bewerken]

Mooi stukje al denk ik dat een stuk beter naar invasieve soorten of zo kan worden gebracht. En het is onduidelijk waar bijvoorbeeld de bron is dat in gebieden waar beide in voor komen de Europese nerts groter wordt dan de Amerikaanse nerts. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.206.97.189 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Europese nerts. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 15:32 (CEST)

Zusterartikel in de Engelstalige Wikipedia[bewerken]

De Engelstalige Wikipedia verwijst niet correct naar "nerts" als Nederlandstalige vertaling van "Mink".– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a44e:8e97:1:d010:4293:f4cc:a97c (overleg · bijdragen) 18 mei 2018 21:07‎

Uh? Wat is precies het probleem wat u denkt gevonden te hebben en wat zou de Nederlandstalige Wikipedia daaraan moeten en kunnen doen? De interwikilink van het artikel wijst naar en:European mink. Daarmee lijkt me niets mis.
Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 18 mei 2018 21:32 (CEST)