Naar inhoud springen

Overleg:Eveline Vanhaverbeke

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 maanden geleden door Chescargot in het onderwerp Verwijderverzoek

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Eveline Vanhaverbeke. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 30 apr 2019 16:17 (CEST)Reageren

Verwijderverzoek[brontekst bewerken]

Op vraag van Eveline Van Haverbeke zelf: kan deze pagina worden verwijderd? Ik vind geen enkele verwijderknop omdat ik deze pagina onder een oude user heb opgemaakt en deze user niet meer bestaat.

Haar berichtje, ik citeer:

Hoi Filip, je hebt vele jaren geleden eens een Wikipediapagina voor me gemaakt, toen ik als auteur actief was. Daar was ik erg dankbaar voor. Op dit moment ben ik echter een andere weg ingeslagen, zoals je wel al gemerkte zult hebben. Ik heb mijn bedrijf Flow with Life, waar ik me met minstens evenveel passie in gesmeten heb, maar nu staat die Wikipediapagina me eigenlijk wat in de weg. Als mensen me googelen, is dat namelijk het eerste waar ze op botsen i.p.v. mijn website van Flow with Life. Zou je die pagina kunnen verwijderen? Kunstgrootrotselaar (overleg) 28 jan 2024 07:14 (CET)Reageren

Tenzij het niet aan de WP:BLP-richtlijnen voldoet en/of niet voldoende encyclopedisch relevant is, wordt binnen WP niet op dergelijke verzoeken ingegaan... Wat wel kan, is het artikel zo goed en zo kwaad als het kan te updaten. Daar is inmiddels een begin aan gemaakt.
Mocht iemand het in dit geval toch willen proberen het artikel te laten verwijderen, dan zal het met steekhoudende argumenten via een WP:TBP-nominatieprocedure moeten gaan. — Chescargot ツ (overleg) 12 feb 2024 18:14 (CET)Reageren