Overleg:Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Salilus in het onderwerp voor de goede vorm

In België hebben de gemeenschappen volledige bevoegdheid over het onderwijs. In de Vlaamse Gemeenschap mogen enkel erkende instellingen voor het succesvol afronden van de in het Hogeronderwijsregister opgenomen opleidingen de graden en titels van Bachelor of Master uitreiken.

De Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen is geen erkende Vlaamse hogeronderwijsinstelling en heeft ook geen erkende opleidingen in het Hogeronderwijsregister. De in dit artikel opgenomen titels mogen dus niet uitgereikt worden. Bovendien wordt er verwezen naar een Koninklijk Besluit dat niet te traceren is.

Kan iemand hierover meer duidelijkheid verschaffen?

  • Deze titels worden reeds jaren door de FVG uitgereikt, reeds van toen er nog geen reglementering terzake was.
  • Door officieel schrijven van de Minister zijn diploma's in orde tot zeker 31/10/2007 en een dezer dagen wordt de overgangsmaatregel geregeld!
  • Salilus 3 jan 2007 21:22 (CET)Reageren

De Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen werd inmiddels opgenomen in het Hogeronderwijsregister.

Externe links[brontekst bewerken]

Salilus 12 mei 2007 21:37 (CEST)Reageren

Doe beter research !

voor de goede vorm[brontekst bewerken]

Ik heb net de vorige wijziging teruggedraaid, omdat die in mijn tekst was aangebracht. Opmerkingen graag onderaan plaatsen in plaats van in de tekst van een ander wijzigingen aan te brengen op de overlegpagina! Salilus 17 apr 2009 16:34 (CEST)Reageren

voor de duidelijkheid[brontekst bewerken]

Dit artikel misleidt erg door te verwijzen naar het Hogeronderwijsregister. Daar staat echter heel duidelijk dat deze instelling geen erkende opleidingen mag aanbieden of erkende diploma's mag uitreiken. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.164.220.185 (overleg · bijdragen)