Overleg:Floating Production, Storage and Offloading

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Volgens mij wordt een FPSO niet alleen gebruikt bij onrendabele velden, deze worden namelijk niet ontgonnen. Wel worden FPSO gebruikt in velden op grotere dieptes en heftige zeeklimaten gebruikt. iem commentaar?

>Het nadeel van een FPSO is dat het een schip is, deze hebben een maximale houdbaarheid van een jaar of 10 voordat ze weer in een droogdok moeten om opgelapt te worden.

Grote diepten niet perse, daar komen meer de dynamic positioning platforms voor in aanmerking. Heftige zeeklimaten zijn FPSO's wel goed voor, maar dan vooral omdat ze de mogelijkheid kunnen hebben om hun rizers af te werpen en voor de orkaan/ijsberg te schuilen.--Reneeke 4 aug 2006 11:00 (CEST)Reageren

Grootste FPSO[brontekst bewerken]

In de artikel staat: Eén van de grootste fabrikanten en lease-maatschappijen van FPSO's is SBM Offshore

Ik had dit artikel aangepast in: "De grootste fabrikant en lease-maatschappij van FPSO's is SBM Offshore" Toch is het weer teruggedraaid! Als Wikipedia ernaar streeft om correcte informatie te plaatsen, moet dat wel gehanteert worden. SBM Offshore is DE grootste fabrikant en leas-maatschappij van FPSO's! Als dat niet zo is graag het tegendeel bewijzen voordat het wordt weggehaald. Het bewijs dat SBM grootste is bevindt zich zelfs op Wikipedia Engelse versie van FPSO! Tel aantal FPSO's van SBM en die van andere partijen!

Jammer dat tekst op Wikipedia ongedaan wordt zonder overleg!

Groet,

ARA – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.177.236.83 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Floating Production, Storage and Offloading. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 18:33 (CEST)Reageren