Overleg:Gert Jakobs

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Gasthuis

(persoonlijke aanval verwijderd). Geen prijzen van Gertje Jakops weghalen zoals de prijs voor de Europese wielrenploeg van het jaar 1990 van PDM met oa. Eric Breukink waar Gert zelf heel trots op is (persoonlijke aanval verwijderd).

Of wil je je alleen maar gedragen als iemand van Wikipedia. Niets weten en alleen maar vaststaande feiten kunnen weghalen?? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 217.120.21.224 (overleg · bijdragen)

Beste anoniem, de prijs Europese wielrenploeg van het jaar is zeer onbekend en is daarom door mij verwijderd. In het algemeen worden ploegprijzen zelden vermeld bij individuele wielrenners. Voor ploegentijdritten wordt wel eens een uitzondering gemaakt. Gert Jakobs is overigens wel terecht trots dat hij deel heeft mogen uitmaken van zo'n goede wielerploeg. Met vriendelijke groet, Gasthuis(consultatiebureau) 30 jul 2011 13:04 (CEST).Reageren

(persoonlijke aanval verwijderd), Gert Jakops was echt Nederlands Kampioen Lange Baanschaatsen. Jij (persoonlijke aanval verwijderd) dat je dat niet eens wilt controleren op Youtube bij-- Gert Jakops even terug in Drenthe-. (persoonlijke aanval verwijderd) jij haalt vaststaande feiten weg en zorgt daardoor voor een incompleet artikel. Zal Gert Jakobs blij mee zijn.

Beste anoniem, u heeft blijkbaar de bewerkingssamenvatting van mij niet gezien. Jakobs haalde deze titel als 14-jarige (dat had ik al gecontroleerd omdat ik mij hem niet herinner als langebaankampioen bij de senioren) en titels uit de jonge jeugdperiode worden doorgaans niet opgenomen in Wikipedia-artikelen. Schelden wordt overigens niet op prijs gesteld. Ook zonder dat kunt u uw punt maken. Met vriendelijke groet, Gasthuis(consultatiebureau) 30 jul 2011 12:44 (CEST).Reageren
P.S. Om Gert Jakobs "blij" te maken heb ik wel zijn vijf zeges in het marathonschaatsen toegevoegd.
Dat Gertje Jakops pas 14 jaar was toen hij Nederlands Kampioen werd doet er niet toe. Je laat ook niet weg dat de latere admiraal Maarten Tromp meedeed aan de Slag bij Gibraltar in 1607, omdat hij toen pas 9 jaar oud was. jij moet niet lukraak incomplete onvolledige artikelen willen maken omdat jij jezelf allerlei onbenullige redenen hebt wijsgemaakt. Bij Henk Lubberding staan ook niet de ploegentijdritten die hij won. Hij deed er moeite voor, hij kreeg er geld en eer voor en het was een prijs. Dus moet je dat er ook bijzetten. Behalve als je graag typisch Wikipedia onvolledig wilt zijn. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 217.120.21.224 (overleg · bijdragen)