Overleg:Gooise Scholen Federatie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Paulbe in het onderwerp Ehm ...

Wijzigingen oktober 2013[brontekst bewerken]

Beste medebewerkers. Collega Mbch331 en ik hebben een paar keer een bewerking ongedaan gemaakt. Het is op dit moment een keurig artikel. Natuurlijk kunnen er wijzigingen aangebracht worden als er zaken niet kloppen. Doch wat op Wikipedia niet kan:

  • Opnemen van een hele bende externe links in een artikel, daarvoor is een startpagina een betere keus
  • Verruïneren van een mooi opgemaakt artikel
  • Toevoegen van veel te detaillistische info voor de algemene lezer
  • Toevoegen van hoe het bestuur werkt en dat er een ICT-afdeling is: niet bijzonder genoeg voor een encyclopedie (tenzij bestuur en/of ICT-afdelingen bijvoorbeeld prijzen hebben gewonnen voor vernieuwend optreden, dan wel miljoenen hebben kwijtgemaakt o.i.d.)

Succes met bijdragen aan de encyclopedie. Sander1453 (overleg) 22 okt 2013 16:00 (CEST)Reageren

Ehm ...[brontekst bewerken]

Dit artikel is niet zeer kort en geeft relevante informatie. En een schoolbestuur over acht officiëel erkende Nederlandse scholen is relevant. (Of zijn het er nou drie? met 3 Brin-nrs).

Maar volgens mij voldoet dit lemma op dit moment toch nog niet echt helemaal. Er is veel tamelijk formele taal, die waarschijnlijk formeel wel klopt, maar niet in deze enzyclopie thuis hoort: "De Gooise Scholen Federatie heeft de beschikking over drie BRIN-nummers, waarbij elke school van de GSF een eigen sub-BRIN-nummer heeft. De Rijksbekostiging wordt ter beschikking gesteld aan het bestuur van de GSF die het vervolgens via een verdeelsleutel verder alloceert over de scholen." Hier wordt gesuggereerd dat de GSF naar eigen willekeur kan, mag en doet goochelen met drie Brin-nummers en meer dan drie scholen. Ik neem aan dat dat zulks niet waar en is en niet mag en dat de GSF dat ook niet zou willen. Maar, het staat hier wel... :-( --Paulbe (overleg) 20 jun 2016 02:15 (CEST)Reageren