Overleg gebruiker:SanderO

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Sander1453)
Naar navigatie springen Jump to search
Archief 2013/14
Archief 2015/16
Archief 2017/18

Heb ik ergens overleg gestart, dan houd ik die pagina op mijn volglijst om eventuele reacties te vernemen. U hoeft dan niet hier te antwoorden.

Themaweken Maand van Verzet 2018[bewerken]

Hallo SanderO,

In mei lopen de themaweken van de Maand van het Verzet met als doel om het onderwerp verzet beter beschreven te krijgen met nieuwe artikelen en de uitbreiding van bestaande artikelen. Een jury beoordeelt na afloop de artikelen en kiest daaruit de tien beste artikels.

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 1 mei 2018 02:13 (CEST)

Oudste inwoner vs oudste man en oudste vrouw[bewerken]

Hoi SanderO, uit de reacties op de overlegpagina bij de voorgestelde peiling blijkt keer op keer dat de gereageerd wordt alsof de peiling gaat over het al dan niet E zijn van de oudste persoon in een land wat vermoedelijk voor een groot deel komt door de misleidende titel. De peiling zelf gaat echter over de oudste man èn de oudste vrouw van een land. Wat is er nu op tegen om dat begrijpelijk misverstand te verhelpen door de titel aan te passen? - Robotje (overleg) 23 mei 2018 20:16 (CEST)

Hallo Robotje, uit de reacties op de OP blijkt bij herhaling dat oudste mensen/mens/persoon/man/vrouw door elkaar wordt gebruikt, hetgeen volgens mij betekent dat iedereen best snapt waarover het gaat. Het "keer op keer" in je eerste zin zie ik niet in de discussies en dat het "vermoedelijk" te maken zou hebben met de titel lijkt me een non sequitur. Dat deze "misleidend" zou kunnen zijn, dan wel een "begrijpelijk misverstand", zou ik ook weerspreken. Vanzelfsprekend is het van belang dat de stellingen zo helder mogelijk zijn en de inleidende tekst zullen Bob.v.R en ik mogelijk nog aanpassen. Maar een titelwijziging vind ik totaal niet aan de orde. Groet, SanderO (overleg) 23 mei 2018 20:33 (CEST)

Bedankt![bewerken]

Dat je de moeite hebt genomen om uitgebreid toe te lichten waarom Flyingd een probleemgebruiker is. Mijn complimenten. Hopenlijk neemt de commissie een wijs besluit. Vr groet Saschaporsche (overleg) 4 jun 2018 20:25 (CEST)

Bijzonder graag gedaan Saschaporsche! Ik ben er woensdagnacht ingedoken (ik had zelfs nog niet van hem gehoord) en twee uur later was ik al klaar met hem. Ik huiver bij de tijd en aandacht die jij en anderen aan hem besteed hebben. Groet, SanderO (overleg) 4 jun 2018 23:27 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte SanderO, De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Flyingd aangenomen. 9 jun 2018 22:38 (CEST)