Overleg:Grid computing

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nu, als een link naar het Global Grid Forum al niet nuttig is... Ik wil ook wel de tekst bijschaven. Is behoorlijk outdated (2004), is beperkt tot SETI@Home en wat daar voor nodig is. Bevat niets over Grids in de wetenschap, Grids in bedrijfsleven, etc. Maar mijn ervaring met een paar veranderingen tot nu toe is dat ze steeds worden verwijderd, ook al zijn ze inhoudelijk een verbetering.

--Gebruiker: Ademmen

nu je een gebruiker hebt aangemaakt zul je vast met minder wantrouwen bejegend worden: welkom. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. -- Zanaq (?) 7 mrt 2006 10:06 (CET)


Externe links[brontekst bewerken]

In Nederland kan men via AlmereGrid [1] de wetenschap een handje helpen.


slechts nuttige links opnemen in het artikel graag, en niet te veel. -- Zanaq (?) 6 mrt 2006 18:08 (CET)

Fijn. Maar mijn veranderingen worden nog steeds teruggedraaid. Er staat nu een link naar een Engelstalig IBM persbericht van drie jaar geleden, en een link naar een specifiek project van het San Diego supercomputer center. Lijkt me toch een stuk minder relevant dan de links die ik aangaf. Ademmen 7 mrt 2006 11:41 (CET)[reageer]

Ik zou zeggen: vervang de niet relevante links door een even groot aantal links van jouw keuze, met een bewerkingscommentaar dat iets zegt als: "verouderde links vervangen door actuelere". Vermijd elke suggestie van linkspam: we zijn daarin nogal wantrouwend. -- Zanaq (?) 7 mrt 2006 11:52 (CET)

Nu ik heb de oude externe link sectie vervangen door actuele die bovendien meer op Nederland/Belgie is gericht. Benieuwd of dat nu wel blijft staan. Ik moet nog even uitzoeken hoe je commentaar bij een verandering zet.

Ademmen 7 mrt 2006 19:37 (CET)ademmen[reageer]

In het vakje gemarkeerd "samenvatting" kun je je bewerkingscommentaar invullen. Ik zal de wijziging even nalopen. -- Zanaq (?) 7 mrt 2006 19:40 (CET)
Ik heb die drie links die er stonden bekeken, en inderdaad waren het niet de beste links. bedankt dat je ons daarop gewezen hebt: die kunnen wegblijven. Dat engelse forum kan ook weg. Het nederlandse eigenlijk ook, maar een nederlandse link is wel leuk. -- Zanaq (?) 7 mrt 2006 19:49 (CET)