Overleg:Haar (zoogdier)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Die link naar dat haarwonder mag er van mij wel uit. Het grijs worden speelt een te grote rol in het stuk.


Er staat dat mensen grijze (kleurloze) haren krijgen, maar hoe zit het dan met mensen die witte haren krijgen?

Hans-Peter 23 jun 2006 14:12 (CEST)[reageer]

Volgens mij zit het zo: grijs haar komt door witte haren, gemengd met haren die nog kleur hebben, terwijl wit haar komt omdat de persoon in kwestie alleen nog witte haren heeft. Ik kan me wel vergissen... Homeros 29 29 jun 2006 13:55 (CEST)[reageer]

weet er eimand van wat haar gemaakt is? ik heb eens horen vertellen dat het gestold bloed is maak ik ben daar niet echt zeker van.

ik dacht van hoorn. EdoOverleg
zie keratine en haar (zoogdier).Rasbak 12 dec 2007 09:54 (CET)[reageer]

zwart-afrikaan[brontekst bewerken]

ik zou het zeeer vriendelijk en persoonlijk aangenamer vinden als het woord "neger" vervangen wordt met bijvoorbeeld zuid- of zwart-afrikaan!!! Op voorhand bedankt.

Zwart-Afrikaan[brontekst bewerken]

Mij stoorde dit ook meteen toen ik het las! Hopelijk stond het er niet wegens racistische redenen maar door onoplettendheid. In ieder geval, het was inderdaad vrij ongepast.

Je kan het blijkbaar zelf veranderen als je bent ingelogd, dat heb ik nu gedaan.

Skaya

De haarwortel[brontekst bewerken]

Mij is iets niet duidelijk:

Haar volgt 10 (tot 12 keer) de volgende cyclus: anageen, catageen, telogeen. Aan het begin van de anagene fase groeit er een nieuwe haarwortel. Later wordt gezegd dat er uit dezelfde haarwortel 10 tot 12 haren kunnen groeien. Dit is in tegenspraak met elkaar, of er wordt 10 keer een nieuwe wortel gemaakt of er kunnen 10 haren uit dezelfde wortel groeien. Ik ben een leek op dit gebied, maar kan het zijn dat er in 1 van de gevallen het haarzakje bedoeld wordt?

Victor vd wolf (overleg) 17 dec 2013 22:03 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Haar (zoogdier). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 04:55 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Haar (zoogdier). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 dec 2019 08:00 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Haar_(zoogdier) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2014-10-31 00:27:20 ErikvanB (Smoothie (term) is verwijderd na nominatie als bronloos en onbetrouwbaar artikel, mogelijk slechts gebaseerd op www.wnn.nu, met de opmerking "commercieel/subcultureel synoniem voor kaal" van iemand anders.)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 1 feb 2022 06:16 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.