Overleg:Hein Wellens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Paul Brussel

Sterfdatum Hein Wellens?[brontekst bewerken]

Door de onbekende bewerker van dit artikel wordt voor de overlijdensdatum van Hein Wellens geen bron opgegeven. Die is er blijkbaar wel, want ook in de en.wiki wordt - voorzover ik gezien heb eveneens zonder bron/referentie - als sterfdatum 9 juni 2020 gegeven. Hein Wellens is door wiki-collega Gympetic vanwege dit vooralsnog bronloze overlijden voorlopig uit de Lijst van personen overleden in 2020 (zie de maand juni) verwijderd; zie desgewenst het bewerkingsoverzicht van deze pagina. (Met dit stukje op de OP van dit artikel hoop ik te bevorderen dat er in de nl.wikipedia spoedig - in de vorm van een noot bij de overlijdensdatum - een bron voor dit overlijden gegeven wordt - misschien een overlijdensadvertentie uit een krant? (Ik ga vanavond in elk geval het NRC Handelsblad kopen, want wie weet?)
De Jaren (overleg) 11 jun 2020 18:08 (CEST)Reageren

  • Aanvulling: Ik heb de naam  Hein Wellens intussen weer teruggeplaatst in in de Lijst van personen overleden in juni 2020, maar nu (voorlopig) ondet het kopje Datum onbekend. Op zowel de Nederlandse als de Engelse overlegpagina van deze kennelijk nieuwe, nog naamloze, wikipediaan - mogelijk een student of vakgenoot van Wellens die met deze beide mutaties debuteert in beide wikipedia's? - heb ik gevraagd naar de bron voor de door hem gegeven overlijdensdatum. (Die bron komt er hoogstwaarschijnlijk snel: ik houd hiervoor in elk geval de overlijdensadvertenties in de NRC de komende paar dagen (vooral zaterdag!) in de gaten.)
    De Jaren (overleg) 12 jun 2020 04:44 (CEST)Reageren
Zie inderdaad de overlijdensadvertenties in de nrc.nl van vandaag, onder andere van zijn famile, met als overlijdensdatum 9 juni 2020. Paul Brussel (overleg) 13 jun 2020 15:54 (CEST)Reageren