Overleg:Hervormde kerk (Broek op Langedijk)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Kerken

Kerken[brontekst bewerken]

Geachte leden van Wikipedia,

Zoals jullie gemerkt hebben, heb ik een aantal pagina's opgestart over een aantal kerken in de gemeente Heerhugowaard. Nu net heb ik mijn gebied uitgebreid tot de gemeente Langedijk omdat daar een aantal historische kerken staan die ik onder de aandacht wil brengen. Mijn eerste wapenfeit is de kerk van Broek op Langedijk.

Deze bewerkingen doe ik geheel vanuit de app dus ik ben in een aantal handelingen beperkt, met name de afbeeldingen. Hebben jullie mooie en duidelijke afbeeldingen van de desbetreffende kerken? Schroom niet en voeg ze toe aan de pagina!

Ook ik weet niet alle details per kerk. Mochten jullie de nodige toevoegingen willen aanbrengen, dan zie ik dat vanzelf wel terug op de pagina.

Hartelijk dank voor jullie medewerking,

Vincent Ofman

Vincent Ofman (overleg) 9 nov 2015 21:53 (CET)Reageren
April j.l.
Hoi Vincent Ofman, ik heb zojuist de hiernaast afgebeelde foto geüpload. Vind jij dat een verbetering ten opzichte van de zwart-witfoto? Ik heb nog wel een paar foto's van de achterzijde, maar die wil ik liever bewaren voor de Wiki Loves Monuments van aanstaande september. Helaas heb ik verzuimd om ook een foto van dichtbij te maken van de voorgevel. Misschien komt dat nog wel een keer dit jaar, maar ik kan helemaal niks beloven. Dqfn13 (overleg) 2 mei 2017 20:43 (CEST)Reageren