Overleg gebruiker:Vincent Ofman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Toch hebben we ook wat conventies en de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~ Michiel1972 7 apr 2005 15:12 (CEST)

Snuffelstage[bewerken]

Hoi Vincent,

Ik las net je artikelen stage en snuffelstage. Vooral over die snuffelstage heb ik een paar vragen: zou je het artikel nog wat specifieker willen maken? De term snuffelstage, daar heb ik namelijk nog nooit van gehoord. Ik vroeg me de volgende dingen af:

  • Wie krijgen er een snuffelstage? Door de opmerking in de tekst dat het om 'middelbare scholen' ging, dacht ik zelf dat het een vmbo-dingetje was, of krijgen ze dat op de havo, het mbo etc. ook?
  • Is het een officiële uitdrukking, of wordt het alleen door leerlingen gebruikt?
  • Is het een typisch Nederlandse uitdrukking, of komt het in Vlaanderen ook voor?

Succes met je eigen stage, trouwens. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen, ik ga wel eens naar de bios in Heerhugowaard, vandaar... Smile

Groetjes, Sietske 9 apr 2005 01:44 (CEST)


Vincent, hoe kom je erbij om een artikel over Kaulille te schrijven. Lijkt me ver van je bed. Donderwolk 18 apr 2005 11:49 (CEST)

Dorpen als Etikhove enzo[bewerken]

Hoi Vincent! Ik zie dat je druk bezig bent met het toevoegen van kleine plaatsjes op de wikipedia. Mooi, vooral ook omdat jij er als Hollander ook Vlaamse plaatsen tussen zet - en Vlaanderen is helaas nogal ondervertegenwoordigd op deze Vlaams-Nederlandse wikipedia. Wist je trouwens dat je ook categorieën aan artikelen toe kunt voegen? De artikelen die je maakt zijn dan beter vindbaar voor de lezers op wikipedia. Ik heb je artikel Etikhove zojuist een beetje gewikificeerd en groter gemaakt, wellicht brengt je dat op ideeën hoe je dat voortaan zelf ook kunt doen.

Groetjes, Sietske | Reageren? 22 apr 2005 18:13 (CEST)

Rozebeke[bewerken]

Hallo! Zou je misschien deze zin kunnen verduidelijken in je artikel over Rozebeke: "Het dorpje heeft een merkwaardige kerk, dat gedeeltelijk romaans en gedeeltelijk (15e eeuw) is." Bedoel je deels romaans en deel gotisch? Zoals het er nu staat vergelijk je een stijl met een bepaalde tijd, dat is incongruent en staat vreemd. Groet! We El 13 jan 2006 13:19 (CET)

Het was wel beter geworden, maar nu stond er een andere incongruentie: je kunt niet "gotiek" 9zelfstandig naamwoord" naast "romaans" (bijvoeglijk naamwoord zetten. Ik heb het verbeterd, kijk er maar eens na. Maar laat je vooral niet ontmoedigen, het is veel te leuk dat je meedoet! We El 14 jan 2006 10:48 (CET)

Ter informatie[bewerken]

Beste Vincent Ofman,

U heeft een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen kunt u vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). U vindt daar ook een toelichting. Over twee weken zal de afbeelding verwijderd worden, tenzij u intussen meer informatie heeft kunnen toevoegen. Wellicht kan de afbeelding dan toch behouden blijven.

Voegt u deze informatie alstubieft toe op de afbeelding zelf, en schrijft u een korte toelichting op de genoemde lijst. MADe 20 jan 2006 10:33 (CET)

naam foto's[bewerken]

Hallo, u hebt laatst enkele foto's op wikipedia geplaatst. U hebt deze echter geüpload onder namen die niet echt passen (bijv. 00281.jpg). Kan u die afbeeldingen onder een meer passende naam heruploaden? Nadien kan u de afbeeldingen die weg moeten markeren met {{nuweg}}.MADe 22 jan 2006 15:49 (CET)

ik heb het over deze foto: Afbeelding:66590 340 1089636006504-shad32b (WT).jpg, met idd een beetje een rare naam ;-) . Wat de afbeeldingen die auteursrechten schenden, screenshots van programma's (in casu Mario64) zijn op deze wikipedia vanwille copyrights niet toegestaan. MADe 23 jan 2006 15:42 (CET)
Hoewel je bedankt bent om de afbeelding op een nieuwe naam up te loaden: Wat de afbeeldingen die auteursrechten schenden, screenshots van programma's (in casu Mario64) zijn op deze wikipedia vanwille copyrights niet toegestaan. De volgende upload bezorgt je een waarschuwing. MADe 31 jan 2006 19:55 (CET)

foto's kerken[bewerken]

Hallo VIncent,

een aantal foto's van kerken stonden net als de maria plaatjes op de verwijderlijst, omdat alle licentie informatie ontbrak.

Wanneer je foto's upload, zet dan altijd de naam van de maker erbij. Wanneer je dat niet zelf bent, vraag dan altijd toestemming. Het is niet voldoende om een foto op een website zonder copyright claim te vinden, want naar belgisch en nederlands recht heb je op zelf gemaakt spul altijd auteursrecht, ook als je het niet zelf claimt. Op wiki eiden we daarom altijd een verklaring van de originele maker dat hij/zij de foto's onder de GFL verklring vrij geeft.

TeunSpaans 2 feb 2006 06:50 (CET)

Hallo Vincent. Zelfde opmerking als Teun hierboven, voor de foto: Afbeelding:Kathedraal.jpg, ook als je zelf de maker bent moet je een licentie vermelden. Wellicht is het een idee om de regels voor media te lezen. Groet, Huskyoog.jpg Husky (overleg) 9 feb 2006 17:53 (CET)

Voetbalclubs Heerhugowaard[bewerken]

Leuk om te zien dat je de voetbalclubs van Heerhugowaard heb toegevoegd. Wellicht kan je ook nog de Sjabloon:Infobox voetbalclub toevoegen aan deze voetbalclubs. Dit geeft het één en ander namelijk een mooi geheel. 145.72.98.1 9 feb 2006 08:47 (CET)

Ophouden[bewerken]

Zou je aub kunnen ophouden ons onnodig werk te verschaffen? Bijna al je uploads [1] voldoen niet aan de voorwaarden die we hier hanteren. Michiel1972 9 feb 2006 22:42 (CET)

Duitse plaatsen[bewerken]

Hoi Vincent, ik zie dat je enthousiast allemaal heel korte artikeltjes schrijft over duitse plaatsen. Misschien zou je kunnen proberen meer informatie over deze plaatsen te vinden? Probeer eens de duitse wikipedia ([2]) om informatie te vinden. Persoonlijk zit ik namelijk niet te wachten op grote series een-regelartikelen... Dus misschien dat je ofwel via de duitse wiki ofwel gewoon via google of de atlas of gemeentewebsite (waarschijnlijk www.gemeentenaam.de) meer info zou willen opzoeken om een volwaardig artikel(tje) te zoeken? De gemeentewebsite kun je dan trouwens gelijk als bron melden. Effe iets anders 10 feb 2006 15:35 (CET)


Ter informatie[bewerken]

Beste Vincent Ofman,

Je hebt een of meer afbeeldingen geüpload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen is te vinden over welke afbeeldingen het gaat (kijk in het kopje behorend bij de datum van dit bericht). Daar staat ook een toelichting. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie.

Voeg nieuwe informatie alsjeblieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

zinsbouw en woordgebruik[bewerken]

Beste Vincent,

Het is een goed en aangenaam artikel die je over jezelf hebt geschreven. Er zaten hier en daar echter wat kleine fouten in de zinsopbouw en in de werkwoorden (wou i.p.v. wilde) Deze heb ik rechtgezet. Voor de rest: een goed en duidelijk artikel.

Adam P 29 aug 2006 19:40 (CEST)

P.S. Het is misschien wat laat, maar toch gecondoleerd met het overlijden van je moeder.

Verwijderingsnominatie Afbeelding:De kathedraal van Newcastle.jpg en Afbeelding:Tyne Bridge.jpg[bewerken]

Beste Vincent Ofman, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:De kathedraal van Newcastle.jpg en Afbeelding:Tyne Bridge.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --Erwin85Bot 31 jan 2007 10:53 (CET)

Planetenwijk (heerhugowaard)[bewerken]

Beste Vincent, Ik heb dit artikel als niet encyclopedisch genomineerd en het op de verwijderlijst geplaatst. Mede omdat ik twijfel over de richtlijnen van het plaatsen van wijken van (niet al te grote) gemeenten en omdat er verder over de wijk niet meer nuttige informatie te vinden was dan de wijken waar deze aan grenst. Ik hoop je hierdoor niet te ontmoedigen, maar alle begin is lastig en ik hoop dat je blijft bijdragen aan de wikipedia! Met vriendelijke groet, dryke 2 feb 2007 20:49 (CET)

En ik moet leren eerst af te wachten tot ik iets nomineer, excuses, ik zie dat je nog bezig was. dryke 2 feb 2007 20:54 (CET)
Ik ben het eens met je verwijdering van je sjabloon en heb de verwijderlijstnominatie ook doorgestreept. dryke 2 feb 2007 20:58 (CET)
En voor op je gebruikerspagina: er staat een kleine spelfout: Hoogspannigsmasten moet Hoogspanningsmasten zijn :-) dryke 2 feb 2007 20:51 (CET)

Dicht bij jou[bewerken]

Hee Vincent,

zou je bij Frans' album nog even kunnen kijken naar de correcte spelling van de nummers. Zelf heb ik de cd niet (hoewel ik wel een paar nummers ervan ken), maar ik heb het idee dat qua hoofdletters de nummers niet goed zijn geschreven. Met vriendelijke groet, Celloman 21 jun 2007 11:24 (CEST)

Verwijderingsnominatie Rivierenwijk (Heerhugowaard)[bewerken]

Beste Vincent Ofman, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Rivierenwijk (Heerhugowaard). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070808 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 9 aug 2007 02:15 (CEST)

Nibud[bewerken]

Beste Vincent, Ik zag dat je het lemma Nibud hebt gestart hier op Wikipedia, leuk! Ik wilde je er graag van op de hoogte stellen dat het Nibud hier nu zelf ook actief wordt, waardoor er enkele bewerkingen plaats gaan zullen gaan vinden. Maar bedankt voor je bijdragen tot nu toe! Nibud 2 jun 2009 15:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie De Fietsfabriek[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om De Fietsfabriek dat is genomineerd door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20101202 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 3 dec 2010 01:05 (CET)

Verwijderingsnominatie Reigerboys[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Reigerboys dat is genomineerd door Narayan. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110127 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 jan 2011 01:06 (CET)

Weer terug[bewerken]

Hallo iedereen.

Na een aantal jaren wil ik weer een bijdrage leveren aan Wikipedia. Ik doe nu een studie tot leraar geschiedenis en wil mijn bijdrage op het gebied van geschiedenis en leraarschap, alsmede op het gebied van de didactiek, uitoefenen.

Charly Brunner[bewerken]

Hallo Vincent Ofman, ik heb je artikel Charly Brunner ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! JurriaanH overleg 2 jul 2013 00:14 (CEST)

Mens & Maatschappij[bewerken]

Hallo Vincent Ofman, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Mens & Maatschappij. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Leergebied[bewerken]

Hallo Vincent Ofman, ik heb je artikel Leergebied ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Bovenaan de pagina staat wat er nog allemaal niet in orde is. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 aug 2014 16:59 (CEST)

Afbeelding[bewerken]

Kan iemand een afbeelding toevoegen op de pagina van de hervormde kerk in Sint Pancras.

Bedevaartkerk van Heiligenblut[bewerken]

Dag Vincent, Je maakt regelmatig nieuwe lemma's. Dat is fantastisch. Kan je in de toekomst altijd een categorie toevoegen, en waar relevant linken aan lemma's in andere talen. Indien niet zijn er mensen zoals ik met minder kennis over het onderwerp die dat bijwerken. Groetjes,SvenDK (overleg) 23 dec 2015 08:57 (CET)

Beoordelingsnominatie Horizon College[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Horizon College dat is genomineerd door Fred Lambert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170419 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 20 apr 2017 02:04 (CEST)

Hervormde Kerk Heerhugowaard[bewerken]

Beste Vincent, Op de Wikipediapagina Hervormde kerk (Heerhugowaard) staan de architecten van deze kerk: De Haan en Gallay. Andere internetbronnen noemen een andere architect (Van Wijngaarden), waar ik met name in geinteresseerd ben, zie: Arnoldus Teunis van Wijngaarden. Ik zie dat jij deze informatie geplaatst hebt. Heb je daar een bron wie de architect is? Met vrgr Bashimubanga (overleg) 15 sep 2018 10:13 (CEST)