Overleg:Hunkemöller

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zie URL: [1]

Een deel van de korte tekst is overgenomen van bovengenoemde pagina. Auteursrecht? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 85.145.136.68 (overleg|bijdragen) op 23 nov 2006 15:23 (CET).

Welke tekst? Op die pagina krijg ik iets anders te zien. --Brinkie 23 nov 2006 15:32 (CET)

POV verwijderd[bewerken]

Het artikel stond vol met pov en reclame in marketingtaal, kennelijk door het bedrijf erin gespamd. Ik heb een en ander geneutraliseerd. Ook de goede werken van de firma hebben geen encyclopedische waarde maar zijn veeleer bedoeld voor PR. Fred 2 aug 2010 15:43 (CEST)

Verzoek tot toevoegingen wegens COI[bewerken]

veel relevante en neutrale informatie kan gevonden worden op de nieuwe engelstalige corporate website van Hunkemöller: https://www.hkmi.com/

Verschillende kopjes kunnen aangevuld worden. Zie onderstaande suggesties:

Geschiedenis Hunkemöller begon hun Franchise programma in 1979. http://woonportaalutrecht.nl/locations/hunkemoller In 2018 telt het bedrijf ruim 800 winkels wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum. https://www.consultancy.nl/nieuws/16578/distributiecentrum-in-hilversum-niet-groot-genoeg-voor-ambitieus-hunkemoller

Omni-channel Naast fysieke winkels, heeft het bedrijf sinds 2003 de stap gemaakt naar online met als eerst een webshop in Nederland.https://fashionunited.nl/nieuws/mode/hunkemoeller-website-succesvol/2002051439209 In 2009 volgde hierop de webshop in Duitsland. Vandaag de dag heeft Hunkemöller landspecifieke webshops in: Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Spanje. https://fashionunited.nl/nieuws/retail/hunkemo-ller-e-commerce-evenveel-aandacht-voor-mobiel-en-desktop/2015122425259 Naast de "owned" webshops verkoopt het bedrijf ook via e-commerce partners als Ebay en Zalando. https://www.marketingtribune.nl/online/nieuws/2016/08/omnichannel-en-marketing-mooi-huwelijk-bij-hunkemoller/index.xml

Collecties De verschillende productgroepen worden verkocht onder "submerken": HKMX (sportcollectie), Private collection (pikante lingerie), Noir (luxe lingerie en badmode), Always Sexy (BH Basics) en wisselende collectiesamenwerkingen met influencers. https://hunkemoller.imageserve.nl/pdf/Brand_Journey_Spreadsheets.pdf

Zo werd al samengewerkt met bekende Duitse influencers als Pamela Reif en Caro Einhoff en met Nederlandse modeblogger en presentatrice Anna Nooshin. https://hunkemoller.imageserve.nl/pdf/Brand_Journey_Spreadsheets.pdf HKM-EN (overleg) 14 sep 2018 11:07 (CEST)

Bedankt voor de suggesties. Ik heb niet zoveel verstand van dit onderwerp, maar de gegeven bronnen lijken me bijna allemaal (in)direct afkomstig van het bedrijf zelf en derhalve niet neutraal te noemen. Een eigen website is uiteraard sowieso niet neutraal, al kan gegeven informatie mogelijk wel bruikbaar zijn. Encycloon (overleg) 14 sep 2018 11:53 (CEST)
Bedankt voor de feedback. Neutraal was wellicht niet het juiste woord voor de genoemde bronnen. Wel is er hier veel informatie te vinden die zoals gezegd wel bruikbaar kan zijn om het artikel verder uit te breiden. Bijvoorbeeld door toevoeging van de genoemde suggesties. --HKM-EN (overleg) 19 sep 2018 15:44 (CEST)
Daar heb je zeker gelijk in. (Ik heb het kopje maar even weggehaald, omdat het over hetzelfde onderwerp gaat.) Encycloon (overleg) 19 sep 2018 15:54 (CEST)
Ik zag dat de website in de infobox is gewijzigd naar hkmi.com. Dit is echter voor B2B en de officiële website van Hunkemöller is: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/ Zou dit aangepast kunnen worden?--HKM-EN (overleg) 26 sep 2018 12:11 (CEST)