Overleg:Ik hou van Holland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik wilde even vragen waarom er bij intromuziek Joseph Schmidt staat en niet de zanger Heintje. Dit is toch de zanger van dit nummer terwijl Schmidt de muziek componeerde. Welke naam hoort hier te staan? Roy B (overleg) 23 jan 2011 18:08 (CET)[reageer]

Zie de intro van Joseph Schmidt. Mexicano (overleg) 27 jan 2012 17:34 (CET)[reageer]

vaste gasten[brontekst bewerken]

Ik vind bij het rechterbalkje 'vaste gasten' raar en niet kloppen, is het niet meer teamcaptains? Het zijn niet echt gasten en zo worden ze ook niet aangekondingd? Ik probeerde dit te veranderen, maar dat lukt niet, kan iemand dit doen?

--Gebruiker:BesteLars

Dat kan niet. Het is een sjabloon, dat op diverse andere plaatsen, bijvoorbeeld hier ook gebruikt wordt. — Zanaq (?) 11 feb 2013 21:20 (CET)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Ik hou van Holland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 jul 2017 20:58 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Ik hou van Holland. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 nov 2017 03:23 (CET)[reageer]