Naar inhoud springen

Overleg:Inge Faes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Wijziging[brontekst bewerken]

Op 15 mei 2015 om 15.08 werd volgende verbetering aangebracht : "In naam van de N-VA oefent ze geen enkele functie meer uit zoals deze die hieronder aangegeven worden. Sinds wanneer deze degradering heeft plaats gevonden en wat de aanleiding er toe was, is nog steeds onbekend." Op 15 mei 2015 om 17.32, dus enkele uren later, werden beide regels verwijderd.

Waarom zouden we Wikipedia steunen als zulke vervalsing van feiten mogelijk is? En wie is de persoon die anoniem zulke praktijken ongestoord en straffeloos mag uitvoeren?

Over de achtergrond van deze zaak, wordt verwezen naar ingefaes.info.

Bovenstaande tekst werd geplaatst op de artikelpagina. Graag hier verder overleg. Erik'80 · 15 mei 2015 19:22 (CEST)Reageren

Beste anoniem, wat er vermeld stond was niet encyclopedisch. Het gelijk stellen van het niet uitoefenen van een functie met "degradering" is allesbehalve neutraal. Bovendien is er geen enkele bron. De website "ingefaes.info" lijkt me ofwel gehackt, ofwel een product van een gestoord iemand. Deze wordt zeker niet in Wikipedia opgenomen. Wikipedia is ook niet de plaats om persoonlijke vetes uit te vechten. Als er conflicten met de N-VA waren of zijn, mogen die zeker vermeld worden, maar dan enkel ondersteund door neutrale, betrouwbare bronnen.--Queeste (overleg) 15 mei 2015 19:45 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Inge Faes. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 04:29 (CEST)Reageren