Overleg:Jeckyll & Hyde (dj-duo)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

- Sinds wanneer zijn ze een HOUSE-duo? - Waarom staat er alleen iets over deze 2 artiesten en niets over wat Jeckyll & Hyde daadwerkelijk is?


ik denk dat dit een beetje ongelovelijk weinig is over Jeckyll and hyde?

Voel je vrij en gaje gang! Oftewel: als je ziet dat iets niet (meer) klopt of nog onvoldoende wordt behandeld, dan kun je het zelf aanpassen door bovenaan het artikel op "Bewerk"te klikken. Succes! Vriendelijke groeten, Erik'80 · 18 apr 2007 15:18 (CEST)Reageren

Ik mis in ieder geval melding van MC Patrick.

--

Wat in dit artikel niet klopt is de suggestie van een samenwerkingsproject tussen Milk Inc. en J&H:

"Begin juni is bekend gemaakt dat Jeckell & Hyde voor het eerst een samenwerking aangaat met het Belgische dance project Milk Inc"

J&H hebben gewoon een remix gemaakt voor Milk Inc's 'Sunrise', zoals dat gebruikelijk is in de dancewereld. Beide groepen zijn dus niet verantwoordelijk voor het origineel van 'Sunrise'. Check de vinyl maar mocht je dit niet willen geloven. En zoals Maarten Vorwerk me al vertelde, is dat hele Milk Inc. vs. J&H-gebeuren dat je op bijv. TMF ziet verzonnen (waarschijnlijk voor commerciële doeleinden) door TMF zelf. Van samenwerking is dus geen sprake...

gr. Nico - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door Vage nico (overleg|bijdragen) op 5 aug 2007 01:23 CEST.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Jeckyll & Hyde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 mei 2018 07:23 (CEST)Reageren