Overleg:Jessica Villerius

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

NPOV[brontekst bewerken]

Een PR-persoon of mw. Villerius zelf lijkt af en toe binnen te waaien en haar artikel rijkelijk te voorzien van een PR-saus... Zie ook de verschillende edits in het verleden van accounts en IP-addressen die alleen deze pagina aandoen en soms een enkele gepolijste zin en soms complete hoofdstukken toevoegen. "kenmerken zich door haar filmische stijl", "zijn vaak exclusief en doen veel stof opwaaien", "riep veel commotie op"... Afgezien van het volledige gebrek aan bronnen leest dit niet bepaald meer als een encyclopedische tekst. -- MiG (overleg) 3 jun 2016 09:39 (CEST)

Niet EW[brontekst bewerken]

Zowiezo het artikel vind ik niet EW. Iemand die eigenaar is van een onderneming, zonder geschiedkundige betekenis en de toelichting dat ze als tafeldame optreedt en schrijft voor tijdschriften. Ook eindredactiefuncties zijn onzinnig en niet EW. Oogt inderdaad als niet neutraal.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.173.126.143 (overleg · bijdragen)

De persoon is toch vele malen in onafhankelijke bronnen beschreven, en daar blijkt de EW dan uit. Er zijn sowieso maar heel weinig mensen met geschiedkundige betekenis, wat dat dan ook precies moge zijn. Wikipedia is dan ook een encyclopedie, geen geschiedenisboek. Edoderoo (overleg) 23 jul 2019 07:39 (CEST)