Overleg:Karin Kraaykamp

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Overlijdensplaats[bewerken]

Goedendag @Trijnstel: (of @Gekko99: of @Keuwatcher:): Waarom is overlijdensplaats Bilthoven betrouwbaar? Is hier ook een bron voor? Ik heb gezocht, maar online geen vermelding van een overlijdensplaats gevonden. GeeJee (overleg) 7 nov 2019 22:37 (CET)

Mijn bron was dit artikel, al realiseer ik me dat daarin alleen de plaats wordt genoemd waarin haar uitvaart was. Er staat echter ook dat er een overlijdensadvertentie in de Telegraaf heeft gestaan, maar die kan ik nergens vinden. Trijnstel (overleg) 7 nov 2019 22:50 (CET)
Ik heb nog even verder gezocht. In dit artikel in de NRC staat waarschijnlijk het volgende: Na een kort ziekbed is Karin Kraaijkamp op 25 juni in haar woonplaats Gorinchem overleden. Ze was negentig jaar. Omdat ik door mijn vijf gratis NRC-artikelen heen ben, kan ik het volledige artikel helaas niet lezen. GeeJee (overleg) 7 nov 2019 23:22 (CET)
@GeeJee: RonnieV heeft het artikel voor me opgezocht (dank!) en inderdaad, dit staat er in. Ik pas het aan. Trijnstel (overleg) 8 nov 2019 00:45 (CET)