Naar inhoud springen

Overleg:Kelly van der Veer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Waarom is mijn toevoeging ex- aan transsexueel weggehaald? Je blijft geen transsexueel!! Een persoon kan Genderdyfoor worden geboren en op de geschikte leeftijd het process naar het beleefde geslacht in werking zetten. Op het moment dat vaststaat dat de Genderdyforie "echt" is komt men in het proces van de overgang, die fase is de transsexuele fase. Als dat achter de rug is en de geboorte acte ook is aangepast dan ben je dus wat je altijd al was. Ingeval van M>V ben je dan vrouw en in het geval van V>M ben je dan man. Vrijwel iedereen wil dan "stealth" door het leven op een enkele exhibistionistische uitzondering, zoals Kelly, na. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Terug (overleg · bijdragen)

Hallo Terug, Wikipedia is een feiten beschrijvende encyclopedie en geen forum voor meningen of zienswijzes. Dat is de reden van de terugdraaiing. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 21 jul 2007 11:45 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kelly van der Veer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 okt 2017 12:41 (CEST)Reageren