Overleg:Koetjesreep

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

daar ons kleinkind alergies is voor gluten,en ik vorig jaar in de lijst van livaad zag dat de koetjes reep ,vrij is van gluten,nam ik die altijd mee voor haar [is in spanje niet te krijgen]maar helaas vind ik hem niet meer in de nieuwe lijst.????graag antwoordt.mevr.e.lange ==

Vraag ook geplaatst op Wikipedia:Informatiebalie. PatrickVanM 25 jul 2007 15:01 (CEST)

Het veiligste is dan om aan te nemen dat de reep tegenwoordig niet meer glutenvrij is. Het kan echter ook liggen aan een gebrek aan gegevens bij livaad, op hun site staat namelijk dat alle informatie minder dan een jaar oud is. Via deze pagina kunt u contact met ze opnemen voor producten die nog niet op de lijst staan. Een alternatieve optie is natuurlijk om contact op te nemen met de fabrikant van de koetjesreep. - Dammit 25 jul 2007 15:14 (CEST)

Verkooplijst[bewerken]

De zin van de uitputtende lijst van supermarkten waar je een produkt kunt kopen ontgaat me. Ook trouwens die van de uitputtende lijst van ingrediënten, maar die laatste heb ik nog niet verwijderd omdat misschien iemand met een reden kan komen. Glatisant 16 feb 2010 17:43 (CET)


Ingrediëntenlijst[bewerken]

Ik zit op dit moment een Koetjesreep te eten en zie dat er 3,5% calciumcarbonaat in zit. Dit is de reep met de blauwe verpakking. Ik ga de ingrediëntenlijst lijst nu dus aanpassen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.86.229.18 (overleg · bijdragen) En glucose is niet helemaal hetzelfde als suiker, dus dat heb ik ook aangepast En de emulgator is sojalecithine, dit zijn geen twee aparte ingrediënten– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.86.229.18 (overleg · bijdragen)