Overleg:Laos

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Te verbeteren aan dit artikel[brontekst bewerken]

Overleg[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 21 mei 2007 16:28 (CEST)[reageer]

Rommeltje![brontekst bewerken]

De artikelen over Laos zijn een rommeltje. In dit artikel en enkele andere artikelen staan allerlei tegenstrijdige dingen.

In dit artikel staat b.v. dat nadat de Pathet Lao in 1975 de macht overgenomen had, koning Savang Vatthana (met andere leden van de koninklijke familie) geïnterneerd werd en in 1978 in gevangenschap overleed. Maar in het artikel Souphanouvong staat: Souphanouvong werd op 3 december 1975 president, terwijl de afgezette koning Savang Vatthana en de afgezette premier Souvanna Phouma adviseurs van de regering werden.

Wie heeft hier onzin neergezet? En wie weet het te herstellen? Paul kuiper 11 nov 2007 22:17 (CET)[reageer]

In dec. 2009 of jan. 2010 neem ik dit artikel onder handen en pas ik het e.e.a. aan en verbeter ik het. Er staan namelijk wat fouten in.... – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 125.236.167.97 (overleg · bijdragen)

Telecommunicatie[brontekst bewerken]

De opmerking over het ontbreken van (tele-)communicatie is in zoverre achterhaald dat overal waar ik in Laos ben geweest normaal internet beschikbaar is. In Paksé waar ik dit tik hebben de meeste hotels en restaurants Wifi net als bij ons. Wel kan ik mij voorstellen dat er omvangrijke plattelandsgebieden zijn die nog niet door telecommunicatie ontsloten zijn, wellicht met uitzondering van GSM. Maar dat staat er niet. Rbakels (overleg) 11 jan 2013 17:29 (CET)[reageer]

Ook in de Engelse versie staat fout dat de trein tegenwoordig via de eerste Vriendschapsbrug doorrijdt naar Vientiane. De werkelijkheid is dat de trein eindigt meteen aan de overkant van deze brug, in een station genaamd Thanaleng, 13 km ten Oosten van Vientiane. Omdat (per richting) maar twee treinen oer dag deze oversteek maken is het meestal handiger aan de Thaise kant in Nong Khai uit te stappen, temeer omdat je dan meteen aan de overkant van de brug terecht komt waar alle taxi's staan. Rbakels (overleg) 11 jan 2013 17:35 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Laos. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 apr 2018 10:47 (CEST)[reageer]