Overleg:Leidschendam-Voorburg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Grens met Rijswijk[bewerken]

Rijswijk Geestbrug (02).JPG

De bewerking van Cycn heb ik teruggedraaid. Formeel heeft hij gelijk en grenst Rijswijk niet aan Leidschendam-Voorburg. Hierbij ter verduidelijking een foto van de situatie ter plekke:

De linkeroever is Rijswijk, de rechteroever is Voorburg en valt in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Den Haag heeft destijds het water van de Trekvliet geannexeerd om het Trekvliettracé aan te leggen. Die weg komt, áls hij komt, echter onder Voorburg-West door te lopen.

m.v.g. Hanhil (overleg) 5 nov 2011 07:53 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 17 externe link(s) gewijzigd op Leidschendam-Voorburg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 07:24 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Leidschendam-Voorburg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 okt 2017 17:37 (CEST)