Overleg gebruiker:Hanhil

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Archief[bewerken]

Verwijderingsnominatie[bewerken]

Beste Nanhil, Graag zou ik beter begrijpen waarom een boek niet thuis hoort op wikipedia. Ik ben ook tegen reclame, dus dat zou ook niet moeten. Wat kan ik concreet aan het artikel verbeteren zodat het aan de norm voldoet? Daar zoek ik even naar, maar ik vind niet goed hoe dat moet. Ik heb vaker voor wikipedia geschreven, met een artikel dat juist wel gewaardeerd werd. Hoop weer van je te vernemen.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.209.250.149 (overleg · bijdragen) 7 dec 2018 00:28‎

Het gaat hier om het lemma Intelligent bewegen (zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181204). De term Intelligent bewegen verwijst niet naar een erkende medische therapie en wordt slechts gebruikt door de auteur van het boek. Om die reden heb ik het genomineerd. Naar mijn idee valt er dan ook niets aan te verbeteren, maar kan het verwijderd worden. Ik heb daarin zeker niet het laatste woord, dus je zou op de beoordelingspagina kunnen reageren. Hanhil (overleg) 9 dec 2018 09:29 (CET)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)

Positiekaart Nunavut[bewerken]

Hallo Hanhil, Ik zag dat je deze aangemaakt had: Sjabloon:Positiekaart Nunavut. Op zich kan dat met dit grootte land welkom zijn om meer detail te hebben. Echter ontbreekt er een belangrijk detail, waardoor deze positiekaart niet als vervanger gebruikt kan worden: het biedt namelijk geen overzicht van de positionering binnen geheel Canada. Kun je in deze afbeelding een kader maken met Nunavut uitgelicht net als bv c:File:Location map Nunavut 2.png? Alvast bedankt! Romaine (overleg) 9 dec 2018 09:09 (CET)

Daar heb ik geen tool meer voor. Dat is de reden dat ik de positiekaart nu toevoeg met de parameter mapname2, zodat ook de ligging binnen Canada als geheel zichtbaar is. Hanhil (overleg) 9 dec 2018 09:10 (CET)

Ds Herman Denkers[bewerken]

Beste Hanhil, ik heb een flink aantal aanpassingen gedaan en ga verder met zoeken naar objectieve referenties. Hoe denk je er nu over? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2001:980:A5A4:1:A8A0:69F7:8AD:43AD (overleg · bijdragen) 27 dec 2018 00:07

Als ik de huidige versie van het lemma lees zie ik nog geen encyclopedische relevantie: het is het CV van een geestelijke zoals er in de twintigste eeuw velen zijn geweest. Wanneer u op internet een eerbetoon aan Ds Denkers wilt plaatsen is Wordpress ook een platform, waar u qua opmaak meer mogelijkheden hebt. Hanhil (overleg) 27 dec 2018 07:00 (CET)

Else en Marie-Elisabeth Lüders[bewerken]

Hallo Hanhil,

Tien jaar geleden heb jij het artikel over Else Lüders hernoemd] naar Marie-Elisabeth Lüders, onder verwijzing naar deze laatste persoon op de Duitse Wikipedia. Ik kon de data van Else niet matchen met Marie-Elisabeth en ben eens gaan kijken. Bij onze Duitse collega's zie ik Else Lüders (Frauenrechtlerin) naast Marie-Elisabeth Lüders staan. Ik denk eigenlijk dat we er verstandig aan doen om de versie van december 2008 terug te zetten en van daar uit Else verder te beschrijven, om daarnaast een artikel over Marie-Elisabeth te starten. Zie ik iets over het hoofd? Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 28 dec 2018 14:41 (CET)

Je opmerking is terecht: ik ben destijds op het verkeerde been gezet door de toenmalige versie van het Duitse lemma. Het klopt dat dit twee verschillende personen zijn. Hanhil (overleg) 29 dec 2018 08:55 (CET)
Inmiddels heb ik er twee lemmata van gemaakt. Van Marie-Elisabeth Lüders is vanwege tijdgebrek nog maar een beginnetje. Hanhil (overleg) 29 dec 2018 09:08 (CET)

Infobox Australië[bewerken]

Beste Hanhil

Eerst en vooral bedankt voor het plaatsen van de infobox op Gascoyne (regio). Ik heb er wel een vraagje over want zou die willen kopiëren voor de volgende regio's die ik ga vertalen. Ik zie namelijk niet waar ik de coördinaten kan plaatsen. Ze verschijnen blijkbaar uit het niets op Gascoyne maar niet in de infobox voor Goldfields-Esperance op mijn kladblok. Kan u even laten weten wat ik verkeerd doe of over het hoofd zie ?

Dank bij voorbaat. Skaldis (overleg) 2 jan 2019 18:59 (CET)

De exacte technische werking van Wikidata is mij niet helder, maar ik ga ervan uit dat de informatie nu hier vandaan komt.
Als je zelf coördinaten wilt toevoegen kan je in de infobox deze parameters opnemen:
| lat_deg  = 
| lat_min  = 
| lat_sec  = 
| lat_dir  = S
| lon_deg  = 
| lon_min  = 
| lon_sec  = 
| lon_dir  = E
m.v.g. Hanhil (overleg) 3 jan 2019 02:25 (CET)
Gewoon even om te laten weten : wanneer ik de pagina's met uw infobox linkte met de Engelstalige pagina's verschenen de coördinaten vanzelf. Mvg.Skaldis (overleg) 5 jan 2019 17:31 (CET)
Prima, via het linken i.c.m. de infobox wordt Wikidata geactiveerd. Hanhil (overleg) 5 jan 2019 17:58 (CET)
Als de coördinaten door Wikidata geplaatst worden, is het onnodig en ongewenst om die zelf toe te voegen. Het is wel verstandig om na te gaan of de coördinaten van Wikidata kloppen, maar voor entiteiten als landstreken zal dat meestal het geval zijn — bertux 5 jan 2019 17:59 (CET)
Net nog even getest, maar het blijkt nog wel nodig om zelf de coördinaten in te vullen wanneer je wilt dat er een positiekaart verschijnt (zoals nu gebruikelijk is bij alle plaatsen). Ik had al aangegeven dat Wikidata voor mij een black box is. Wanneer je in staat bent om het Sjabloon:Infobox plaats zodanig aan te passen dat, wanneer er coördinaten in Wikidata staan, er ook een positiekaart verschijnt zou dat mooi zijn. Hanhil (overleg) 5 jan 2019 18:51 (CET)

Westerdam (schip, 1940)[bewerken]

Als het schip pas in 1946 in de vaart kwam, zou het dus Westerdam (schip, 1946) moeten zijn. De Engelse Wikipedia gebruikt het jaar van tewaterlating, in de Nederlandse versie is dat het jaar van oplevering. Zie Wikipedia:Benoemen van een pagina bij "schepen". Stunteltje (overleg) 4 jan 2019 21:09 (CET)

Prima, de naamswijziging heb ik doorgevoerd. Hanhil (overleg) 4 jan 2019 21:14 (CET)

Paar infoboxen[bewerken]

Hallo. Kijk je nog eens naar o.a. Ulrum, Warfhuizen en nog wat (zie hier voor 12 anderen)? Na een wijziging van jou werkt (bij mij toch) de infoboxen op die artikelen niet meer. Ik heb het al gefixt op Stitswerd. Nu ja, het merendeel was toch na een wijziging van jou. Ik heb niet gekeken of dat ook echt bij allemaal zo was. Mijn excuses indien dat het geval is. Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 5 jan 2019 17:08 (CET)

Je hebt gelijk, het waren dikke vingers: || ipv }}. E.e.a. is nu opgelost. Sorry en bedankt voor het melden. Hanhil (overleg) 5 jan 2019 17:59 (CET)