Overleg gebruiker:Hanhil

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief[bewerken]

Lijst van burgemeesters van Abbenbroek c.s[bewerken]

Hallo Hanhil,

Ik denk dat je met deze bewerking een vergissing hebt gemaakt. De lijsten met burgemeesters blijven gewoonlijk ondergebracht bij de gemeente waaronder die burgemeesters na de eerste samenvoeging ressorteerden - in casu dus Bernisse. Zie bv ook de categorie:Burgemeester van De Friese Meren.

Groeten, - Skuipers (overleg) 1 jan 2015 13:15 (CET)

Ok, die gewoonte kende ik niet; ik zal het terugdraaien. Hanhil (overleg) 1 jan 2015 13:17 (CET)

Rotterdams Archief[bewerken]

Hey Hanhil, ik zie net dat jouw foto van het Rotterdams Gemeentearchief in het blad Monumenten (jaargang 36, nummer 4, mei 2015) is gebruikt. Keurig met naamsvermelding. Gefeliciteerd! Dqfn13 (overleg) 19 mei 2015 13:30 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 4 jun 2015 14:20 (CEST)