Overleg gebruiker:Hanhil

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief[bewerken]

Lijst van burgemeesters van Abbenbroek c.s[bewerken]

Hallo Hanhil,

Ik denk dat je met deze bewerking een vergissing hebt gemaakt. De lijsten met burgemeesters blijven gewoonlijk ondergebracht bij de gemeente waaronder die burgemeesters na de eerste samenvoeging ressorteerden - in casu dus Bernisse. Zie bv ook de categorie:Burgemeester van De Friese Meren.

Groeten, - Skuipers (overleg) 1 jan 2015 13:15 (CET)

Ok, die gewoonte kende ik niet; ik zal het terugdraaien. Hanhil (overleg) 1 jan 2015 13:17 (CET)

Rotterdams Archief[bewerken]

Hey Hanhil, ik zie net dat jouw foto van het Rotterdams Gemeentearchief in het blad Monumenten (jaargang 36, nummer 4, mei 2015) is gebruikt. Keurig met naamsvermelding. Gefeliciteerd! Dqfn13 (overleg) 19 mei 2015 13:30 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 4 jun 2015 14:20 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Beoordelingsnominatie Joris Demmink[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Joris Demmink dat is genomineerd door RJB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150715 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 16 jul 2015 02:17 (CEST)

Beoordelingsnominatie AFVN/Bond van Antifascisten[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om AFVN/Bond van Antifascisten dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150905 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 sep 2015 02:11 (CEST)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de edits van Anime4e nogal opvallend vind. Hij toont een lading kennis over Wikipedia die erg "volwassen" is voor iemand met slechts 19 edits. Lijkt het wel een reïncarnatie van deze of gene. The Banner Overleg 23 okt 2015 22:47 (CEST)
Zou kunnen, maar ik heb niet direct een idee aan welke oud-wikipediaan ik deze edits zou moeten linken. Hanhil (overleg) 23 okt 2015 22:52 (CEST)
Ik heb ook geen idee maar vind het nogal opvallend. The Banner Overleg 23 okt 2015 22:54 (CEST)