Gebruiker:Wikiwerner/Vervallen wijkcodes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In oktober 2022 kwam op de Helpdesk de vraag voorbij waarom de inwonertallen van een wijk niet recenter zijn dan 2017: zie Help:Helpdesk/Archief/okt 2022#Aantal inwoners van een wijk.

Naar aanleiding daarvan heb ik met een Pythonscript alle wijkcodes opgespoord die vervallen zijn in bepaald jaar. Vervolgens heb ik het script laten zoeken of die wijkcodes nog gebruikt worden in onze artikelen. Het kopje van 2018 bevat bijvoorbeeld alle wijkcodes die niet meer voorkomen in de module:Array Nederland kerngebieden inwonertallen 2018, maar nog wel in 2017. Wijkcodes die niet (meer) voorkomen in artikelen, zijn niet weergegeven.

De volgende stap is het vinden van de nieuwe wijkcodes voor deze wijken. Deze staan op de website van het CBS. De nieuwe wijkcodes moeten we vervolgens invullen in de infoboxen op de artikelen die ik hier gevonden heb. Als dat gereed is, dan kunnen we het sjabloon:Statistiek kerngebieden Nederland inwoners laten verwijzen naar het sjabloon:Statistiek kerngebieden Nederland inwoners 2022 in plaats van naar 2017. Die van 2022 bestaat nog niet op het moment van schrijven, maar de bijbehorende module al wel.

Vervallen in 2018[bewerken | brontekst bewerken]

Vervallen in 2019[bewerken | brontekst bewerken]

Vervallen in 2020[bewerken | brontekst bewerken]

Vervallen in 2021[bewerken | brontekst bewerken]

Vervallen in 2022[bewerken | brontekst bewerken]