Overleg:Lening

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik heb een site toegevoegd waarbij verschillende soorten leningen opgesomd worden. Deze informatie staat niet geheel in het artikel. - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 83.128.60.6 (overleg|bijdragen)

Houd alsjeblieft op het het plaatsen van deze promotionele link. Wikipedia is een serieuze en neutrale encyclopedie, en dus geen reclameblaadje of startpagina. Herhaling zal worden gezien als vandalisme en kan leiden tot een blokkade.
Vriendelijke groeten, Erik'80 · 30 dec 2010 16:08 (CET)Reageren[reageer]

Promotionele link? Het is enkel informatie, er staan expres geen advertenties op zodat mensen de informatie serieus nemen. Ik verkoop geen dienst of iets, enkel informatie. reactie? - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 83.128.60.6 (overleg|bijdragen)

Een citaat vanaf je overlegpagina:
Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere sites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde, relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma.
Lijkt me duidelijk. Met vriendelijke groeten, Erik'80 · 30 dec 2010 16:26 (CET)Reageren[reageer]
Alsnog vind ik de vergelijking reclameblaadje een foute vergelijking. Maar ik begrijp het wel, ik zal het niet meer doen. Mvg