Overleg:Leven op Venus

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door DannyCaes in het onderwerp George Solonevich's Groot Wild op Venus

Ik vind het stuk 'Aards leven afkomstig van Venus?' bijzonder speculatief. Er wordt 1 bron genoemd, maar dat is van een science-fiction auteur, dus geen wetenschappelijke publicatie.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 93.133.250.7 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Leven op Venus. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 08:40 (CEST)Reageren

George Solonevich's Groot Wild op Venus[brontekst bewerken]

Misschien interessant om te melden, hoe sommige wetenschappers en illustratoren zich het leven op Venus voorstelden omstreeks de jaren 50 van de vorige eeuw. Zo is er het zegelplakboek RUIMTEVAART van Otto Binder, met de ietwat vreemdsoortige illustraties van George Solonevich. Zegel N°33 op bladzijde 43 toont een nogal kolossaal uitziende Venusiaanse levensvorm die op 't punt staat beschoten te worden door de Bazooka van twee Aardse astronauten. Die kolossale levensvorm is een soort roodkleurige dinosaurus met groene ogen en een kam op de rug bestaande uit vervaarlijk uitziende gekromde punten. DannyCaes (overleg) 2 apr 2020 14:22 (CEST)Reageren