Overleg:Lijst van Alarmschijven in 2009

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door RenéV

Nog 15 minuten wachten. :p Wat zijn jullie toch zo daarom op gebrand. XD Als je er een beetje van af weet, weet je dat de Alarmschijf zo bekendword gemaakt. Maar ja dat zullen niet snappen. En dan hoef je niet zo'n bericht te plaaten. 'DIT ARTIKEL WORD ZEER SNEL VERWIJDERD'. Wat hebben jullie toch humor. Hahahaha

Ik heb de nominatie erop gezet. Na lang denken eigenlijk. Ik had eerst een tekst in de bron gezet: Notitie:Misschien is het handig om deze even te laten staan ivm volgende week, waar we vanaf 2009 ingaan. Ik had hem wel bijna op nuweg gezet.. Gebruiker:Grashoofd. Toen bedacht ik dat het helemaal geen zin zou hebben om dit artikel nu al neer te zetten, omdat er nog geen single bekend is die in 2009 op nummer 1 zal komen. Toch maar een nuweg van gemaakt. Naja zo kan je het ook oplossen. Grashoofd 26 dec 2008 21:11 (CET)

@ WIKIPEDIA, willen jullie zo vriendelijk zijn om de lijst van dance smashen in 2009 weer terug te zetten. word er een beetje moe van dat hij is verwijderd om niets. Deze is precies hetzelfde en blijft dus dan MOET die dance smash lijst er ook komen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.73.45.42 (overleg · bijdragen)