Overleg:Lijst van kinderprogramma's op televisie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Productie/Omroep[bewerken]

Moet er nu wel of niet achter de desbetreffende kinderserie de naam van Omroep/Productiehuis erachter. Het maakt het allemaal zo rommelig. Omroep en productiehuis kunnen toch enkel genoemd worden in het desbetreffende lemma?

dubbele lijst[bewerken]

Er is ook een dergelijke (kortere) lijst op de pagina Lijst_van_televisieprogramma's_naar_genre#Kinderprogramma.27s. geerto 7 dec 2006 15:37 (CET)

Goed dat je dat opmerkt. Ik zal de lijst wel even hierheen verplaatsen. Sietske Reageren? 7 dec 2006 15:53 (CET)
Verwerkt. Alleen de detective eend niet. Ik vermoed dat het hier om De Seend gaat, maar ik zal even in de geschiedenis van dat artikel graven om te zien wie het erbij gezet heeft. Sietske Reageren? 7 dec 2006 16:09 (CET)
De detective-eend is in maart 2005 toegevoegd door een anoniem met een dynamisch IP-adres. Ik kan dus niet terugvragen of hij De Seend bedoelde. Nou, ik laat het maar gewoon weg. Zo belangrijk is het niet. Sietske Reageren? 7 dec 2006 16:22 (CET)

Wel of niet voor kinderen?[bewerken]

Wat te doen met programma's als The Addams Family, The A-Team (televisieserie) en Knight Rider? In zijn tijd razend populair bij kinderen (wie spaarde er in 1984 géén A-Teamstickers, tenslotte), maar toch... erbij zetten of niet? Sietske Reageren? 7 dec 2006 16:29 (CET)

Toen ik de 'de kat' toevoegde heb ik ook getwijfeld, maar toen zag ik 'merlina' en enkele andere gelijkaardige reeksen wat me heeft overhaalt. Ik vind dat alles wat ondertiteld is hier niet echt meer bijhoort. Misschien een nieuwe pagina 'jeugdreeksen' hoewel niet alleen de jeugd naar the A-Team kijkt. (eventeel op deze pagina een extra categorie) geerto 7 dec 2006 17:06 (CET)
wat met de The Simpsons? geerto 7 dec 2006 17:37 (CET)