Overleg:Lijst van personen overleden in februari 2022

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Terugdraaiing van mijn mutatie inzake sterfdatum Andrej Lopatov[brontekst bewerken]

Tot vanochtend stond de overlijdensdatum van Andrej Lopatov onder het kopje "Datum onbekend". Dat zal voor diverse wikipedianen een aanleiding zijn om verder te zoeken naar een mogelijk meer specifieke bron voor dit overlijden.
Gisteren trof ik deze bron al aan in de en.wikipedia. Onder verwijzing naar - maar om een voor mij praktische reden niet met overname van - deze bron heb ik het bestand van deze (sub)pagina vanochtend aangepast, met de gedachte: als iemand deze nieuwe bron er bij wil vermelden, dan kan hij of zij die wel kopiëren uit de en.wikipedia (mij lukt dat niet met mijn smartphone).
Wat blijkt nu: een mij onbekende medegebruiker (nog zonder gebruikersnaam) heeft gemeend mijn mutatie te moeten teugdraaien, omdat "de bronvermelding ontbreekt". Striktgenonen heeft deze (vrij "verse"?) medegebruiker gelijk: ik heb inderdaad de bron niet overgenomen, maar er wel naar verwezen, naar de m.i. zeer duidelijke bron zoals die staat in de en.wikipedia.
De vraag is nu natuurlijk: wie doet deze mutatie opnieuw, maar nu met overname van de Russische bron uit de en.wikipedia? Bij voorbaat mijn dank voor verdere actie!
De Jaren (overleg) 18 feb 2022 19:49 (CET)[reageer]

Ga ik doen! keuwatcher (overleg) 18 feb 2022 19:57 (CET)[reageer]
Marco, bedankt! - De Jaren (overleg) 18 feb 2022 21:37 (CET)[reageer]